Pnrbtr Tugce1803 aaaa 😣 o kadar tuğce var ki 😅 şimdi hatırladım. Ben yine hamileyim, dün öğrendim bunun da kötü bişeyle sonuçlanmasından o kadsr korkuyorum ki. 2 kimyasal bir mol gebelikle hep hayallerim yıkıldı. Allahım kucaklarımızı boş bırakmasın 🤗
Tugce1803 Pnrbtr yaaa öyle miii çok sevindiimm😍😍aldığım en güzel haber olabilirsin😍sağ salim kucağına alırsın inşallah bu kez bende gelirim birlikte gün sayarız😍🤲
Ttuubbaa Tugce1803 toplamda kaç ay yumurta takibi yaptınız? Aşılama düşünmüyorsanız 1 ay daha yumurta takibi deneseniz ?
Tugce1803 Ttuubbaa 4 ay ovulasyonla denedim. Geçen ay da doktorda takip yapıldı 11.gün 20 mm sağda tek yumurtam vardı femara+çatlatma iğnesi kullandım ama olmadı doktor bu ay aşılama yapalım o zamn dedi
Ttuubbaa Tugce1803 doktorla takibe 2 3 ay daha devam edebilirsinuz. Doktorunuz ilk ay dan olmayınca direk aşılamaya yönlendirmiş. Açıkçası ilk aydan sorunu olmayan bir çifte aşılama önermesi uygun gelmedi. Benim gittigim 2 doktor da bi problem gözükmüyor 4 ay takip istiyoruz demişti
Ttuubbaa Tugce1803 sizi çok iyi anlıyorum. Benim ve eşimde de sorun yoktu. Ikimizin ailesinde de 18 yıl bebek bekleyen ve hiç çocuğu olmayanlar olduğu için bizde panik yapmıştık
mavisimm Tugce1803 Esim sperm tahlili verdi. Bende rahim filmi ultrason ve kan tahlili yaptirdim. Butun tahlillerimiz yapildiktan sonra klomen ve catlatma ignesiyle hamile kaldim. 2 yil bosa beklemisim olmuyorsa butun tahlilleri yaptirip tedaviye baslamak gerekir yoksa cok yipraniyor insan.
Tugce1803 mavisimm onu da yaptık canım femara+çatlatma iğnesi kullandım geçen ay yine olmadı doktor bu ay aşılama yapalım o zaman dedi
Hort123- Sıtres çok etkilıyor illa olucak olucak diye kasmayın başka şeylerle uğraş aklından çıkart bide yumurlama gününü öğren doktordan uygulamalar doğru olmuyor !!
Tugce1803 Hort123- uygulama kullanmıyorum ovulasyon kullandım 4 ay..Geçen ay da yumurta takibi yaptı doktor femara+çatlatma iğnesi kullandım yine olmadı doktor bu ay aşılama yapalım dedi