NeslihanAyanolu TekinT bende ayaz istiyorum herkes birşey söylüyor eşimi soğuttular resmen oda şimdi bari Aras olsun diyor 😐
Zeytin Oglumunannesiyim anlamı erkek deve demekmiş, ben de çok beğeniyordum bu ismi ama vazgeçtik maalesef
Ebru91 Oglumunannesiyim disi deve demekmiydi yoksa peygamber efendimizin (s.a.s) bindiği devenin adimiydi ne
Deletedmom05 Yekta koyacağız oğlusumuzun adını. Ben hep deniz koymak istiyodum babası istemedi. Bu secim ortak kararimiz😊💙 Anlamı ve söylenişi kulağa hoş geliyor . Tek,yek eşi benzeri olmaYan❣ Yektanemiz diye seviooRuz
azize1 Deletedmom05 Drkveannesi Allahın tarlası bolluk bereket adalet prensi demekmiş bende şuan araştırdım
Gulsen55 Enes koyacagim oglusumun ismini insaAllah. Ama Umut isminide cok severim, mert, mete, emir, ömer vs
Drkveannesi BezelikVeAnnesi bizde doruk istiyoruz ama yanına bi isim bulamadık henüz 😊Arden in anlamı nedir
yefeninannesi Selyil Seyit isminin anlamı peygamber soyundan gelen demekmiş bizde düşünüyoruz sizce ağır gelir mi isim çocuğa sizin düşünceniz nedir teşekkürler 😊