Efe39 İlk OĞlum Efe Mert, ikinciyi Babası Egehan ve Mustafa Kemal diye seviyo, Egemen de aklımda bakalım ne olacak🙈
zehracinar HamiEsmaAydn Bende Çınar koymayı düşünüyorum da acaba sizin çocuğunuzun karakteri nasıl sakin mi yoksa yaramaz mı ?☺
BurcuKeskinGr İlk isim Ateş🔥💙 o belli de..ikinci isim koysak mı koymasak mı,ve ne koysak bilemiyoruz🤷🏼♀️
Zeytin Oglumunannesiyim anlamı erkek deve demekmiş, ben de çok beğeniyordum bu ismi ama vazgeçtik maalesef
yefeninannesi Selyil Seyit isminin anlamı peygamber soyundan gelen demekmiş bizde düşünüyoruz sizce ağır gelir mi isim çocuğa sizin düşünceniz nedir teşekkürler 😊
Selyil yefeninannesi Yok agir gelmez bence ilk oglumun adi Berat hüseyin ve gayet iyi... bence peygamberimizin adini koymak dahada agir gelir bir çocuğa.. 🤗
EgeninAnnesiii Heda ismail ege büyük oğlum ve allah izin verirse mehmet yağız küçük oğlum olcak inşallah😍😍
mervezegem77 Ben Güney Ege diyorum eşim Serhan Ege şimdilerde Eymen Ege adı geçiyor ama Emir Ege de güzel 😂😄
Gulceasl Erdemveannesi Ben de 2.oğluma hamileyim Erdem koymayı düşünüyoruz. İlk oğlumun adı Asil. Anlam bakımından da güzel ve uyumlular. İsim koymak gerçekten çok zor. Erdem ismini eşim istiyor Asil i ben koymuştum o yüzden karışamıyorum bu sefer😁
Erdemveannesi Gulceasl hiç düşünmeyin bile bi çocuk isminin anlmını ancak bukdar taşır 😍 Beni hiç üzmedi çok uslu efendi nblim büyümüşte küçülmüş gbi
-gyns- Heda RABBİM nasip ederse Agah Öktem koyacağız biz.. Size öneri olarak; Eymen, Asaf, Yekta olabilir..