Burcum Heda biz kıvanç ismine karar verdik😊 cinsiyeti öğrenince babası kıvanç olsun mu dedi bir iki gün düşününce çok sevdim. Adı gibi bir hayat yaşatır inşallah bizlere dedik😊🙏🏻 Bir de bu ara çok fazla konulmaması hoşuma gitti.
NidaA Heda Rabbim kucağına versin sağlıkla inşallah ben erkek olursa yağız Alperen koyucam henüz cinsiyet belli değil ama isimlerimiz hazır 😂😂😂
Ebru91 Oğlum var adı ahmet yanına buğra ismini istedim ama anlamı yüzünden vazgeçtim. Mustafa mert-talha- yiğit - emirhan
Kubra_dmrr Evet zor gerçekten biz de şimdilik Baturalp ya da Eymen düşünüyoruz ( sağ taraftaki uğurlu bereketli hayırlı demek sahabe isimlerinden Kuran’da da geçiyor çok anlamlı geldi )
Erdemveannesi Erdem oğlumun ismi okadar kolay bi çocukki ismi gibi sakin bence gır isimler koymayın çocuklarınıza 2. Oğlum olcak nasipse bende düşünüyorum şimdilik babamız koycak bu sefer ismini tabi bende fikrimi sölicem 🙈😂
Gulceasl Erdemveannesi Ben de 2.oğluma hamileyim Erdem koymayı düşünüyoruz. İlk oğlumun adı Asil. Anlam bakımından da güzel ve uyumlular. İsim koymak gerçekten çok zor. Erdem ismini eşim istiyor Asil i ben koymuştum o yüzden karışamıyorum bu sefer😁
Hlya88 Simdilik İlyas Miraç degistirmezsem son ana kadar 😂 çünkü ilyas Ömer de de aklim kaldi bakalim 🤔
NidaA Hlya88 İlyas Ömer biraz dahakulwga hoş geldi bana sağlık versin Rabbim tüm anne ve bebeklerine 🙏🏻🙏🏻😘❤
Suraelik Bzde Zeyd ömere karar verdik insallh abisi kerem ismi abimiz cok kivanc istiyor ama biz sahabe ismi olsun istiyoruz bakalm nasip ne olcak🙂