Marinedeniz ne dedi cnm doktor olmassa Bnde gdeym normal deilse
21 haftaligim arada sanci giriyor acill!
Yagmurgg doktor herseye bakti canim rahim agzi uzunlugu kisaligi felan normal cikti cok sukur bebek de iyi nstye felan da soktu ama miyom varmisti bende ondan olabilir dedi progeston fitil verdi rahmi yumusatmasi icin ama ben zencefilden bahsetmedim acikcasi zencefil tozlu balli karisim yemistm bir gun once internette de rahimde kasilmalara sebep oluyor yazmislar:/ ben ondan suphelendim de insallah su ilac iyi gelir cunki hala 5 dkkada bir kramp girior kasiklarima..
Marinedeniz yok canim adet sancisi gibi ara ara girdi su an yok cok sukur
dfnomr benm de bir gecseydi canim artik ilaca basladim valla geceyi bekleyemedim "/
Marinedeniz progestan iyi bi ilac canim bende kullanmistim ilk zamanlar gecer insallah bol bol dinlen
dfnomr tesekkur ederim canim insallah hemen etkisi olur🙏🏻 Sende alttan fitil olarak mi kullanmistin canim peki
Marinedeniz benm dinlenice gcio birz ani hareket yapnca kramp griyor cnm ıns düzelir sennkide
Yagmurgg insallah canim🙏🏻
Marinedeniz evet canim fitil olarak kullandim bende üç dört kutu kadar
Marinedeniz bende 24+6dyim benim de sürekli sancim oluyor fakat çok şükür bebeğimi hissediyorum doktorum idrar yolu enfeksiyonumdan olduğunu söyledi aşırı derecede şiddetli oluyor ama tabi doktoruna sormakta fayda var canım
Beyzamuhammed bana da miyomdan olabilir dedi ama miyom ust kisimda kaliyor aslnda hissediorm onu sert bisey ama kasiklarm cok sancili oluyor :/
dfnomr bir an once etkisini gosterir umarim bende de🙏🏻