Pisi Xanum ben 7 aylık hamileyken bile insanlar karnın yok diyordu ama 8. Aydan sonra bir anda çıktı 🙂
Mom46 Misskokulumm amin inşlh da belki bir akıl verirsiniz bana normalde midemle karnık birdi nedense dünden beri midem dümdüz karnımda aşağı düştü bir fikriniz varmı
Misskokulumm Mom46 karnın asagi düşmüşse bebek dogum pozisyonuna geçmiş benim de 32 den sonra midemle karnımın arası boştu resmen ama 38+5 te zorunlu sezeryan oldum
Bayaz1995 Xanum 20haftaliğim karnim 7aylik gibi kocaman yani bence şanslisiniz sevinin🤣🤣kiloda aldigim icin çok ondanda oldu 11kilo aldim siz fazla kilo almamişsiniz ondan olabilir
Ozgesn Xanum 21+2 yim benimde minnacık karnım var hamile olduğuma kimse inanmıyor dert etme 😂 ilkinde 6. Aydan sonra çıkmıştı karnım daha 5. Aya yeni girdik bakalım bende istiyorum bian önce çıkmasını ama iç karnımız geniş heralde . Komşum 18 haftalık hamile kocaman karnı var 😄😄
Ozgesn Mom46 anam masallah benim komşu da 18 haftalık aynı böyle karnı. Benim iç karnım geniş ilkinde de 6 aydan sonra çıkmaya başlamıştı 21+2 yim bekliyorum bakalım 😀😀
Ozgesn setenay-92 sizinde çıkmış zayıfsınız ondan ama bence balık etli insanlarda hemen çıkmıyor 21+2 yim 3.5 kilo aldım yani kilo alımım cok dengeli ama ilk çocuğumda da 6. Ay bitince çıktı karnım bunda da bekliyorum o zamanları 1 ay falan daha beklicem sanırım 😄
41esra Xanum iç karnın büyük olabilir canım benim daha ilk aylarımda çıkmaya başladı ama ablamın 9 aylıktı dümdüz karnı vardı iç karın büyüklük küçüklüğüne bağlı
Gizoo Xanum daha çok küçük ki ilerleyen haftalarda hızla büyür. şahsen ilk 5 ay karnım yoktu sanki gazım varmış gibiydi, doğuma giderken de bir futbol topu kadardı 😊 Ne kadar küçük olursa o kadar rahat edersin.sağlıklı hamilelik ve doğum dilerim 🍀🧿
Yenianne65 Xanum benim karnım 22 den sonra belirgin olmaya başkadı su an 27 yiz dışardan gören direk anlıyor hamile olduğumu
Nur-11 32 haftalığım hala öyle bi kocaman büyüklüğü yok ceket giyince belli bile olmuyor sıkıntı yapmayın insan istiyor tabi çıksın ama az çıkması her zaman daha rahat olur🙂
Deletedmom0038 Xanum cnm 30 haftalık hamileyim ama yok denecek kadar az çıkmış karnım. kimse hamile olduğuma inanmiyo
ayzaigze Xanum bazı annelerin iç karınları geniş oluyormuş(ne demek tam bilmiyorum😬) ama bir tane tanıdığım 38. Haftasında 16 haftalık hamile gibiydi.