Emin_e Xanum karnim 27. Haftadan sonra belirginleşmeye basladi 20. Haftada sadece kilo almisim gibiydi hic anlasilmiyordu... normal yani
Damla123- Xanum 18 benim de Aynı hiç yok 😊 millet 16 17 de davul gibi oluyorlar öyle de olmayayım ama 😂
Sksdmr10 Xanum canım daha çok erken bende 24 de yenı yeni belli oluyordu şuan 32yim topaç gibi oldum.Hiç acele etme biranda çok fazla beliriyor o
Mom46 Bnde 21.haftama gircem baya çıktı kızlar şimdiden zorlanıyorum çokta kilo almamışım ama yine de zor oluyor https://resmim.net/preview/wVqEF7.jpeg 😳😬
Misskokulumm Mom46 ne kadar da büyümüş masaallah 40. Haftaya kadar Allah kolaylık versin ben doğuma gittiğimde karnım o kadardi😂
Fatmalper1 Mom46 maşallah baya çıkmış sizin 🦋 ben 23 haftalığım top var gibi karnım da komik duruyor 😂
Ozgesn Mom46 anam masallah benim komşu da 18 haftalık aynı böyle karnı. Benim iç karnım geniş ilkinde de 6 aydan sonra çıkmaya başlamıştı 21+2 yim bekliyorum bakalım 😀😀
Zeynephatice07 Xanum bende aynıydım 25 26 da biraz çıktı şimdi 30 haftadayım baya belli oluyor.merak etme bende neden çıkmıyor diye düşünüyodum o haftalarda
Mom46 Misskokulumm 😅😅 gözümü korkuttunuz zaten şimdiden zorlamıyorum bnde düşünüyorum acaba 7 8 aylık olunca ne yapacağım diye 🤦🏻♀️
2kizanasi Buna sevinin 🙋 pantolonlarımı eteklerimi geçtim üst kıyafetlerim bile olmaz oldu 3 4 kilo almama rağmen karnım iyice çıktı 20+3teyim herkesin ki bir olmaz asla bebek sağlıklıysa hele hiç dert etmeyin 🐣
Merveeeemmm Xanum iç karnın geniş ondan ☺️ Büyümese daha iyi . Büyük göbek seni kısıtlıyor keşke benim de öyle olsa
Misskokulumm Xanum biraz iç karinla alakali aslında ben doğuma gittiğimde doktor şaşırdı bu karından bu bebek nasıl çıktı diye 3330 doğdu oğlum kafaya takma çok daha rahat oluyor yatıp kalkması eğilip is yapması ben çok rahat geçirdim şahsen
Senakarabey 30 haftaya giriyorum nerdeyse hala dışarda hamile olduğum belli olmuyor 😅 evde taytla falan belli oluyor ancak. Zaten 20 haftada kilo bile almamıştım bırak göbeğin büyümesini bazen unutuyordum hamile olduğumu😂
nhrzmn Bu karınlar bir anda büyüyor sanırım. 23. Hafta hiç karnım yoktu. Şuan 27. Haftadayım bir anda kocaman oldu
Mom46 Misskokulumm amin inşlh da belki bir akıl verirsiniz bana normalde midemle karnık birdi nedense dünden beri midem dümdüz karnımda aşağı düştü bir fikriniz varmı
mervebkb Xanum Evet öyleydi benim de, ayva göbeği gibiydi o haftalarda, 25. haftadan sonra belirginleşmeye başladı. 😊
setenay-92 Xanum kaç kilosunuz ? Birde herkeste bir olmuyor karın doktorlar kimseyle kendinizi kıyaslamayın diyor ama benım bu sekıldeydı 19. Haftadaki fotom. Suan 21. Haftadayım https://www.resimag.com/i/c3b05d59782
Ozgesn setenay-92 sizinde çıkmış zayıfsınız ondan ama bence balık etli insanlarda hemen çıkmıyor 21+2 yim 3.5 kilo aldım yani kilo alımım cok dengeli ama ilk çocuğumda da 6. Ay bitince çıktı karnım bunda da bekliyorum o zamanları 1 ay falan daha beklicem sanırım 😄
Xanum setenay-92 56 kiloyum canim. Sende baya belirgin) bende bildiyin dümdüz karnım😂 bebeğin cinsiyeti ne?