Handan17 Sunay10_ ben 16 haftadan beri hissediyorum ama rahim agzinda dikislerim var bazen çok canim aciyo dikislere bisey olucak diye korkuyorum
Handan17 Sunay10_ yok canim kaybim var iki tane biri 13 haftalik biri 17 haftalik rahim agzi yetmezligi varmis bebek dursum diye rahim agzina dikis atildi o yuzden tedirgin oluyorum hep
Sunay10_ Handan17 ah yawrum üzüldüm allahım korusun yawrunu sağlıkla aldığın günleri göstersin sen çok dikkat et ağır kaldırma ani hareket etme
Handan17 Sunay10_ saol canim ediyorum elimden geldigi kadar 30lu haftalari gorebilsek baska bisey istemiyorum
defnemila Handan17 evet ama gayet iyi dedi doktorum kilo ve boyuna sadece kafası büyük hala dahada büyürse kanala o girmez dedi o kadar
Canan06 Hiranurhilal önde gitmesi erken doğmasına sebepmiymis sordunuzmu doktora benimkide önde o yüzden sordum
Hiranurhilal Canan06 canım benım ucuncu gebelık bundan oncekı bebegım hep 3hafta onde gıttı ama erken doguma sebep degıl
Handan17 defnemila benimde iste rahim ağzında dikislerim var o yuzden sanirim fazla dedi erken doguma sebep dedi bana da
Sumeyyeak Handan17 24 haftalıkken o kilodaydı bebeğim ve geriden geliyordu küçük dedi yani ve 2800 dogdu her doktor farklı bişeyler söylüyor kafa yapısı flaan belki büyükse ondan demiş olabilir
Hiranurhilal Niddy sana tavsıyem haftada 2 muhakkak balık hergun soda muz haslanmıs yumurta ve mor sebzeler onerıyorm hıc uzulme haftasını yakalar