Yaseminturan_ Bugün kontrolum vardı,20+5 ama bebek 21+3 göründü ve 430 grammıs ama ben bu ay cok kilo almısım cok canım sıkıldı 56 kilo ile hamile kaldım suan 60 ım 3 kiloyu bu ay aldım,doktor vitamine ara ver dedi :/
Yaseminturan_ Handan17 bende anlamadım ki doktorum öyle bir tepki verdi ki şaşırdım toplamda 4 kilo almısım 3 kilosunu aynı ayda almam sorunmus neyse dikkat edelim bari :)
Sibel_34 Detaylı ultrason en geç kaçıncı haftada yapılmalı bende şuan 18+4 deyim 245 grm dedi doktor 24 haftada yapılıyormu acaba?
Handan17 Yaseminturan_ benim doktor da bana kizdi cok 5kilo aldim diye bazi doktor bebekte de annede de kiloyu sevmiyor🤭
Ipek86 Handan17 benimde 22 hafta civarinda 550gr filandi.. Doktor normal demisdi yani fazla degil herhalde 🧐 belki senin durumun farkli ondandir
Ozgebarut Handan17 şeker yüklemesi yaptırdın mı şeker problemin var mı? Benim ablamda gebe 3. Bebeği olacak insülin kullanıyor şekeri var diye. Suyunun bu yüzden fazla olduğunu söylediler. Onunki de haftasına göre 200 300 gram geriden geliyor
Handan17 Ozgebarut 1 hafta sonra yaptircam canim bakalim cok asiri degil ama biraz fala dedi doktorum