Handan17 Bugun detayli ultrasona girdim bebegimin kilosunun fazla oldugunu rahim agzinda dikislerim oldugu icin erken dogumu tetikleyebilecegini soyledi doktorum 22+3 gunlugum bebegimin kilosu 557 gr sizinkiler nasil
Hiranurhilal Handan17 benım 21 haftalıkken 450ydı nırmal demıstı doktorum suan 32 olmak uzereyım bıraz onde gıdıyor
Niddy Handan17 gittim doktora 379 gr iki hafta geriden geliyomus moralim çok bozuldu organlar beyin kalp saglam ama gelişimi geriden
Canan06 Hiranurhilal önde gitmesi erken doğmasına sebepmiymis sordunuzmu doktora benimkide önde o yüzden sordum
Handan17 Kbr_71 sanirim benim doktpr bebekte de annede de kiloyu sevmiyor yada dikislerim oldugu icin mi dedi bilmiyorum 👀
Kbr_71 Handan17 dikişler için birşey söyleyemeyeceğim canım olmazsa doktorunu değiş ama kilosu iyi bebişinin
Hiranurhilal Niddy sana tavsıyem haftada 2 muhakkak balık hergun soda muz haslanmıs yumurta ve mor sebzeler onerıyorm hıc uzulme haftasını yakalar
Frde-gl Bende 25 haftalıgım suanda detaylı ultrosanda 650 grmdı gelişimi bir hafta önde gidiyor kilosuda cok hareketli ve yapılı bir paşa geliyor dedi doktorumuz sağlıkla gelsin hepsi inşallah
Ozgebarut Haftada gitmiştim detaylı usg ye 319 gramdı haftasına uyumlu dedi. 27. Haftamdayım şuan dün kontrole gittim 970 gram dedi hatasıyla uyumlu güzel dedi
Ozgebarut Handan17 şeker yüklemesi yaptırdın mı şeker problemin var mı? Benim ablamda gebe 3. Bebeği olacak insülin kullanıyor şekeri var diye. Suyunun bu yüzden fazla olduğunu söylediler. Onunki de haftasına göre 200 300 gram geriden geliyor