810473 Valahi arkadaslar sımdıkı bebısler 40 , 41 haftalıgı buluyor yedıgmz ıctıgmz den mıdır blmıyrm eskısı gbı kız erken gelır deyıp 38 nerde kaldıı o dogumlarrr bakalm bzde okadr bekleyeckmıyız suan 36+4oldum😬
Kockbra Xbebek123 yani bugun biraz belimde agrı var ve ıkı gun dur de asagı ya ınmye mi calıstgndan mıdır nedır baskı yapıyor rahımımde batma hissi oluyor o vurunca bu aksam yine ıcıcem tarcınlı su bakalım oda barı ilave olsun 😅
Kockbra Xbebek123 bence hurma yapmıyor. Bende yedim ama fayda yok acıkcqsı bebek ne zaman isterse ozaman gelıcek hepimizın 🤦♀️ bosuna cabalıyoruz gibi 😅
Erenimo Xbebek123 7 tane yiyebiliyormusunuz? Ben 3den fazla yiyemiyorum yaa. Tatlı zaten midemi yakiyor. Hurmayi fazla tuketemiyorum. Bide bir kutu hurma aliyorum. Bir hafta gitmiyo hemwn bitiyor, siz nekadar alıyorsunuz
Erenimo Xbebek123 38+2deyim. 40 'a gelmeden dogursam diyorum. Yoruldum artık. Haftayada tarcinli suyami baslasam bilemedim. Ama zararı olurmu, herseyin vakti saati vardır diye zorlamakta istemiyorum. Bebegimde biraz iriydi. Gitgide doğum zorlasacak baska bisey degil
akrky Erenimo başlayın bence zaten vaktini doldurmadan ne yaparsak yapalım gelmeyecekler ben 36 dan beri hurma squat yürüyüş merdiven in çık ilişki hepsini yapıyorum şuan 40+1 ama hicbir faydası olmamış 1cm açıklığım artma olmamış hiç
Erenimo akrky tarcinli suyu nasil yapiyosunuz. Hergun mu içiyorsunuz, bide yaptiginizi günlük mu tuketiyosunuz
akrky Erenimo bi bardak fincana bi çubuk tarçın koyuyorum ben günde bir kez ama 5 bardağa 5 çubuk tarçın koyup onu tüm gün tüketenler de var ben günde bir içiyorum 🤗