Sinefe Rabia0536 daha ne kadar bekleyeceğiz acaba🤷♀️yarın kontrolüm var benim her gecen gün stres artiyor
810473 Valahi arkadaslar sımdıkı bebısler 40 , 41 haftalıgı buluyor yedıgmz ıctıgmz den mıdır blmıyrm eskısı gbı kız erken gelır deyıp 38 nerde kaldıı o dogumlarrr bakalm bzde okadr bekleyeckmıyız suan 36+4oldum😬
Kockbra Xbebek123 yani bugun biraz belimde agrı var ve ıkı gun dur de asagı ya ınmye mi calıstgndan mıdır nedır baskı yapıyor rahımımde batma hissi oluyor o vurunca bu aksam yine ıcıcem tarcınlı su bakalım oda barı ilave olsun 😅
Kockbra Xbebek123 bence hurma yapmıyor. Bende yedim ama fayda yok acıkcqsı bebek ne zaman isterse ozaman gelıcek hepimizın 🤦♀️ bosuna cabalıyoruz gibi 😅
Erenimo Xbebek123 7 tane yiyebiliyormusunuz? Ben 3den fazla yiyemiyorum yaa. Tatlı zaten midemi yakiyor. Hurmayi fazla tuketemiyorum. Bide bir kutu hurma aliyorum. Bir hafta gitmiyo hemwn bitiyor, siz nekadar alıyorsunuz
Erenimo Xbebek123 38+2deyim. 40 'a gelmeden dogursam diyorum. Yoruldum artık. Haftayada tarcinli suyami baslasam bilemedim. Ama zararı olurmu, herseyin vakti saati vardır diye zorlamakta istemiyorum. Bebegimde biraz iriydi. Gitgide doğum zorlasacak baska bisey degil