DiplomaliEvHanimi Nursubasi insallah canim bakalim yap yarin belli olcak. İnternetten de gece falan bakacam cikmismi diye
Rabbiminemanetii DiplomaliEvHanimi güzel haberlerini alalım insallah. Ama yoksa en azindan aklinda soru işareti kalmams olur sen kendini hc üzme . Herşeyi Allaha birak
DiplomaliEvHanimi Meralll59 Anladım canım benim de âdetten 1.02 gün önce simsiyah leke gelir sonra sökülürdu Ama şimdi gecikti ve çok çok açık leke geldi devamı yok
Meralll59 DiplomaliEvHanimi Allah hayırlı zamanda hamile olmanı nasip etsin.isteyen herkesin kucağı dolsun inşAllah🤲
Busracetin DiplomaliEvHanimi benim ilk gebeligimde adetimden 3 , 4 gun once olmustu normal akintida birkaç leke şeklindeydi
DiplomaliEvHanimi Kizlar saglik ocagi spnuc yerinde 1sira vardi simdi 2.sira bisey gelmis oda gecen seniki tahlil sonucum ama 2sinede tikliyom acilmiyo https://i.hizliresim.com/lQaj3Q.jpg
DiplomaliEvHanimi Sirinimm saglik ocagindaki ebe numarasini vermisti diger hamileligimde ona mesaj attim tc mi istedi bakalim bekliyom 🙄🙄
cerrah61 DiplomaliEvHanimi kuzuuu seni de hep görüyorum çok istediğini hissediyorum ve dualarimda sen de varsın inşallah hayırlı haberler alırsın 😍
Zeynoo21 DiplomaliEvHanimi benımde hem adet günü kahve leklenmem oldu hemde adetten önce oldu yanı ınsallah hamılesındır yanı günün geçtiyse test yap çıkar sılıkte olsa
__birafitap__ DiplomaliEvHanimi implantasyon olabilir zamanı da uyuşuyor test yaparsan çıkar yap da bizde öğrenelim uzun zamandır görüyorum kuzum seni rabbim bu ay sevindirsin seni😌🙏🏻