DiplomaliEvHanimi Sistemde problen varmis yarin sabah bakalim dedi ebe. Ben bakmaya devam ediyom. Ayy gecen seneki gebelik sonucumdada sorun vardi yatim saat beklemiştim hep sorunlarda bana 🙄🙄🙄
Ecmelbeyza koza08 3 gün geçtikten sonra yerleşme gördüm dediniz ya döllenme tahminen ne zaman olmuştur yani bilemezsiniz belki ama yumurtlamadan kaç gün geçmişti
koza08 Ecmelbeyza kusura bakmayın henüz yeni bakabildim mesajınıza. Üzerinden baya zaman geçmiş cevabım işinize yarar mı bilmiyorum ama yumurtlama gününden yaklaşık 15-16 gün sonra gerçekleşmiş yerleşme kanaması.
birtospikannesi DiplomaliEvHanimi seninle belirtilerimiz nerdeyse aynı yine. Ama inşallah bu sefer farklı sonuc alırız🙏🏻 Bende adet olucam sandım kasıklarıma bi agrı girdi peceteye pembe kan akıntı gibi geldi sonra bidaha gelmedi. Benimde sat 6aralık. 1ocakta ve 5ocakta test yaptım negatif çıktı😐 ama bugun yasadıgım umutlandırdı
Kubraonenn DiplomaliEvHanimi benim yerleşme kanamam adetimden tam bir hafta önce üç gün üst üste olmuştu hatta çok şaşırmıştım böyle çamurumsu azar azar. Kendi kendime diyodum erkenden mi adet oldum ama olsam böyle olmam sonra netten araştırdım hayatımın şokuydu bir cumartesi işten çıktığım gibi koştum eczaneye erken gebelik testi var onu aldım 30 tl ye o zaman öğrendim hamile olduğumu. Elim ayağım titriyordu 😂
Rabbiminemanetii DiplomaliEvHanimi saglik olsun canim vardir bunda da bi hayir. En kisa zamanda güzel haber alirsn insallah🤲🏻
DiplomaliEvHanimi Bana tarif verirmisiniz adetimi sokturcem biktim artik her ay gecikmekden bu ayda negatif kan
DiplomaliEvHanimi KİZLAR DAYANAMADİM YİNE GİRDİM 🙄 hala olmadim 5ocakdi adet gunum persembe kan vermistim negatifdi. Persembeye randevu aldim doktora gidecem 🥴😞
gmzmg DiplomaliEvHanimi herkeste yerleşme kanaması olacak diye bir şey yok. Bende hiç olmamıştı ama hep adet olacakmışım gibi bir his vardı. Yerleşme kanaması olanlar genelde adetten 3-4 gün önce ile adet dönemine denk gelecek zaman aralığında oluyor.
Kolipayse duygusm benimde daha 13 gun var ve suan kahverengi akintim var acaba yerlesme kanamasi olabilirmi