DiplomaliEvHanimi canım benim 2.gebeligimde adetin ilk günü pembe leke olmustu bi iki kez, ben adet olcm sandim ama olmadim ertesi günde olmayinca doktoruma msj attigmda hemen kan vermemi istedi kan verdm ögrendm gebeligimi. Ama kalp atısı hc baslamadgndan kürtaj oldm. Doktor 3ay korunmami syldi öyle yaptim 4.ay gebelik düsünürken olmadi tahlilde tsh ın 0 oldugu ckti dahiliyeye yönlendrdi hemen ilaca basladik ve ben ilac kullanirken hamile kalmism adet günümde kontrolde ögrendim bu gebeligmdede 3gün öncesinde seffaf akıntiyla beraber pembe akinti geldi ben yine adet sandm cnkü ilac kullaniyodm gebelik aklima gelmedi. Yani demem o ki bu durum kisiden kisiye de degisir bi kadinın her hamileligide ayni degildir ilkinde olmadi 2.de adet günümde oldu 3.de 3gün önce oldu. ve Allah nasip etmsse elbet olur canını sıkma dua et Meryem suresi oku . Bak ben ilk bebegimi erken dogumda kaybettm 2.ye 10ay snra hamile kaldm kürtaj oldm üstelik ilkini 2018 temmuz 2.yide 2019temmuzda kaybettm bak smdi yine hamileym ve beklemedgm anda oldu . Umudunu kaybetme . Egerki süphen varsa kan ver dha garanti olur. Allah gönlüne göre versin.