• Gebelik
  • İlk gebelikte bebeği hissetme haftası

Ben de 20 haftayı doldurduğum gün net olarak hissetmeye başladım. Erkek bekliyorum ve hep solda. Annem de diyor ki erkek solda hissedilir. Mantığı ne bilmiyorum ama ben de hep solda hissediyorum 😊🤗

bukleliana bende erkek hep sağda olur diye duymuştum 🤷‍♀️ Annemin 3kızı var yani biz 🙃 hep soldaymışız

duygu_ozgenc
    Hayır canım 12.haftada erkeğe benzetti ama daha net değil dedi inşallah 18 ocakta gidicem sen öğrendin mi

Kızımda 16 haftaya girince hissetmeye başladım Dr gazdır o daha erken diyordu ama haftalar geçti hissettiklerim değişmedi 😀 zayıf olduğum için hissetmişim

Nesizade05 tam net tekmeleri 22 haftalıkken hissettim şuan kıpır kıpır içimde kuzum ben 20 hafta kadar hiçbişey hissetmedim

Nesizade05 24 haftada hissettim şu an 33 haftalık hala fazla hissetmiyorum oğlum çok akıllı hiç oynamıyor ara sıra oynuyor 🤭😀😀😀

Nesizade05 benim bebeğim kız 11. Haftadan sonra ilk kımıldamaları hissettim 16 17 de net hissediyordum şu an 22 haftalığız ve o güçlü tekmeleriyle sürekli içimde kavga ediyor 👼😅

Hebunturan 11. Hafta hissetmek için çok erken. İlk gebelikse hele onlar bebek hareketleri değil gazdır. Bağırsak hareketidir. 18-19da bile hafif dokunuşlarını bebek mi diye anlayamıyoruz. Benim 22haftalık oldu. Daha 1-2haftadır net hissetmeye başladım.

Gecen haftadan beri mide hareketlerimden farkli olarak hissettigim, sanki icimde minnacik bir top bir iki kez sekmiş gibi yada birşey seğirmiş yada birşey hızlıca iki-üç kez kanat çırpmış gibi, hiç alışık olmadigim daha önce deneyimlemedigim bir his var icimde. Cok nadiren fark ediyorum ama ayırt ediyorum onu. Gecen hafta ondandır diye düşünmedim ama bi hafta artık o olduğunu sanıyorum. Internetten de baktım, nadir de olsa 14. Haftada hissedilebiliyormus çok hafif. Ama tabi hareketleri guclendiginde iyice emin olacağım, şimdilik gulumsemekle yetiniyorum, ama içten içe o olduğunu biliyorum. 28 yasindayim, mide hareketlerimi tanırım, o da oluyor arada, bebek olmadığını biliyorum. Bu başka birşey

mervea1907 20+1 akşamları yattıgımda hissediyordum dün hissetmedim korktum hatta demekki endişelencek birşeu yok daha hissedememekte

Tam 17 haftalığız ve 3 gündür kızım bana kendini hissettiriyor. Çok güzel bi duygu (inşallah gaz hareketi değildir 😂😂)

Mrvm005 işte her insanın yapısı farklı oluyor demekki 🤷🏽‍♀️😊