• Gebelik
  • İlk gebelikte bebeği hissetme haftası

Miranmiray ilk gebeliğiniz mi ? Ya bende mi sorun var o zman ben niye hissedemiyorum ya da hissediyorum yormuyorum bagırsak hareketi diye düşünüyorum 🤦🏼‍♀️

Nesizade05 19da hissettim ben dondurma yemiştim ondan sonra başladı. doktorum da 18den sonra net anlarsın demişti öyle de oldu🙏🏽

Nesizade05
    Hayır canım herkeste değişik oluyor ilk gebelik olucak post açmıştım hissediyorum diye ama bana bağırsak hareketi gaz falan dediler ama yok öyle birşey bebek hareketi hem bağırsak hemde gaz hareketlerinden çok ama çok daha farklı üzülme daha zaman var 20 ye kadar bile hissetmezsin yinede normalmiş ilk gebelik için

1. haftada icten dokunuslarini hissetmeye baslamistim suan 20. haftamizdayiz distan bile cok rahat hissedebiliyorum artik cok guzel bir his 😊

Miranmiray ayy inşaAllah darısı bana 🥰 daha 6.haftamızdayız sabırsızlanıyorum her gün 😍 inşaAllah sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza

Mom91
      Amin canım inşallah tüm isteyenlere bu sevinci tatmak nasip olur

Nesizade05 16da hissettim canım elim göbk deliğimin altında duruyordu ve minnacık pıt pıt vuruyodu bişey avucuma☺️ 18-19da sert tekme oldular

04052016mh annem de bana diodu o asiri zayifmis annannen gormustu dedi yav nasil goreyim daha cocugun kemigi olusmadi diom nerden bilion diodu. Sonra ben kizinca hic bisey sormamaya basladi. 21. Haftadayim 21 e girdigim gece yarisi oo tekme atti dedim o da sanki kucuk bi balon yada sakiz patlamasi gibi hissettim icimde

Ben de 20 haftayı doldurduğum gün net olarak hissetmeye başladım. Erkek bekliyorum ve hep solda. Annem de diyor ki erkek solda hissedilir. Mantığı ne bilmiyorum ama ben de hep solda hissediyorum 😊🤗

bukleliana bende erkek hep sağda olur diye duymuştum 🤷‍♀️ Annemin 3kızı var yani biz 🙃 hep soldaymışız

duygu_ozgenc
          Hayır canım 12.haftada erkeğe benzetti ama daha net değil dedi inşallah 18 ocakta gidicem sen öğrendin mi

Kızımda 16 haftaya girince hissetmeye başladım Dr gazdır o daha erken diyordu ama haftalar geçti hissettiklerim değişmedi 😀 zayıf olduğum için hissetmişim