• Gebelik
  • İlk gebelikte bebeği hissetme haftası

Vala anneme kalsa 40 günlük olduktan sonra arada kayma gibi guruldama gibi hissetmem gerekmiş sürekli hissettin mi kaymıyor mu falan diyor 😂 yok diyorum sen anlamıyorsundur diyor 🤷🏽‍♀️ Ama geçen sabaha karşı tuvalete kalktım sonra geri yatağa geçtim doktorun muayene ettiği yerde böyle bir baskı gibi birşey hissettim inşallah bebeğimdir ama annem öyle dediği için psikolojik de olabilir 😅 14+1 iz daha

04052016mh evet annenizin o kayma dediği hissi ben 12 haftalıkken hissetmeye başlamıştım bide zayıf olduğum icin erken hissetmem normalmiş:)Boyle pıt pıt kayma gibi degisik

04052016mh annemde bana soruyor sürekli yaaa kımıldar da sen hissetmezsin diyor🤦🏼‍♀️

Nesizade05
    Merhaba canım ben 14.jaftanın başındayken ara ara karnımda pıt pıt ları hissettim daha sonrada iki gün arayla karnımda sanki bir balık var dönüyor gibi hissettim şimdiyse 15+1 oldum ara ara gün içinde daha net olan hareketlerini hissediyorum. Çok hoş ve güzel bir duygu sanki biri seni karnından dürtüyor gibi😂😂

Nesizade05 ilk 17.haftamda hissetmeye başlamıştım ufak ufak hissetmeler şuan bildiğin net bir şekilde tekmesini karnımda yer değiştirişini hissediyorum😍💙

Nesizade05 19. Haftadayım daha yeni hissediyorum diyebilirim çok minik pıtır pıtır bişeyler ☺️

Miranmiray ilk gebeliğiniz mi ? Ya bende mi sorun var o zman ben niye hissedemiyorum ya da hissediyorum yormuyorum bagırsak hareketi diye düşünüyorum 🤦🏼‍♀️

Nesizade05 19da hissettim ben dondurma yemiştim ondan sonra başladı. doktorum da 18den sonra net anlarsın demişti öyle de oldu🙏🏽

Nesizade05
        Hayır canım herkeste değişik oluyor ilk gebelik olucak post açmıştım hissediyorum diye ama bana bağırsak hareketi gaz falan dediler ama yok öyle birşey bebek hareketi hem bağırsak hemde gaz hareketlerinden çok ama çok daha farklı üzülme daha zaman var 20 ye kadar bile hissetmezsin yinede normalmiş ilk gebelik için

1. haftada icten dokunuslarini hissetmeye baslamistim suan 20. haftamizdayiz distan bile cok rahat hissedebiliyorum artik cok guzel bir his 😊

Miranmiray ayy inşaAllah darısı bana 🥰 daha 6.haftamızdayız sabırsızlanıyorum her gün 😍 inşaAllah sağlıcakla bebişlerimizi alırız kucaklarımıza

Mom91
          Amin canım inşallah tüm isteyenlere bu sevinci tatmak nasip olur

Nesizade05 16da hissettim canım elim göbk deliğimin altında duruyordu ve minnacık pıt pıt vuruyodu bişey avucuma☺️ 18-19da sert tekme oldular

04052016mh annem de bana diodu o asiri zayifmis annannen gormustu dedi yav nasil goreyim daha cocugun kemigi olusmadi diom nerden bilion diodu. Sonra ben kizinca hic bisey sormamaya basladi. 21. Haftadayim 21 e girdigim gece yarisi oo tekme atti dedim o da sanki kucuk bi balon yada sakiz patlamasi gibi hissettim icimde