Kibarbaby 11+4 ☺ Perşembe günü kontrolüm var ve Allahın izniyle cinsiyetini öğrenicem ☺ Ayrıca benim doktorum 15 günde bi çağırıyo 🤔
kfulya1905 Kibarbaby benide kuzum ilk aylar böyle dedi hadi hayırlısı kuzum sağ salim doğar inşallah kuzucuk
deletedmom99 Kibarbaby aynyms canmm bizimde 11+4 ve persembe kontrlumuz var insallah cinsiyeti ogrenirz cok haycnlym kucuk bi tahmin yapsalar yine yeter😍
Dlktpl 11+1 ım haftaya cuma ıkılı taramaya gıdıcem belkı dedm gosterır bı ıhtımal bakalkm mıde bulantısı ve tıksınme var bende de calısırken cok zor oluyo
Melina Muhammedtekin ben kullanıyorum hatta 5 tane falan 12+4 deyim çok kustum hatta yattım bu yüzden hastanede bir kaç gün
Cesurizmir Tugcesamet oğlumda 11 haftalıkken öğrenmiştim. Bunda uğraştı fakat göremedi. Erkekte genellikle daha erken belli oluyor
Cesurizmir ftmaygmur hemen hemen aynıyız 12+2 benimde. 4_5 gün önce bildiğin göbeğim çıktı. Hamiş göbeği. Oğlumda hatırlamıyorum 7 sene oldu. Seninde çıktı mı
ftmaygmur Cesurizmir çok hafif çıktı. Kıyafetle hiç belli olmuyor ama heves ediyorum çıksın artik diye😊
Dysn Bende 10+2 haftalıgım bulantim yok ama evimde ki kokudan çok rahatsızım biran önce bitsede kurtulsam bazen diyorum keşke hamilelik bu kadar uzun surmese 4 gözle bebişimizi bekliyoz
kfulya1905 Dysn hayırlısıyla gelsin minnakkk saglıkla inşallahhh. Ay koku bendede oluyo bazen. Hassasız demekki
kfulya1905 Kibarbaby doktordan doktora değişiyo bitanem korkma. 3 ay bittikten sonra 1 ay 1 ay çağırır. Bide bebiş göstermiyorda olabilir. Makina iyi değildir ondan büyümesi bekleniyordur bebişin nrt gözüksün diye. 😍
Serenica Esesli biz 11 haftayiz sata gore ama ultrasyonda 11+5 gostryor bizde kan verdk burun kemigi var dedi ense normal dedi