deletedmom99 Kibarbaby aynyms canmm bizimde 11+4 ve persembe kontrlumuz var insallah cinsiyeti ogrenirz cok haycnlym kucuk bi tahmin yapsalar yine yeter😍
ftmaygmur Cesurizmir çok hafif çıktı. Kıyafetle hiç belli olmuyor ama heves ediyorum çıksın artik diye😊
Zuzuu 12+2 yiz bizde bugün 11+4 ken cinsiyet tahmininde bulunmuştu bizede...bakalımm ultrosan resmine bakan herkes erkek diyor ama doktorumuz kıza benzetti sanki biraz erken oldu ama bakalım hayırlısı olsun 🙂
Zuzuu kfulya1905 evet ama ultrasonda o hareketlerini görmek çok daha heyecanlı insana bütün acılarını unutturuyorrr cinsiyeti öğrensem heralde her günüm alışveriş yapmakla geçecek gibi ☺🤗
Nesomer kfulya1905 13+1 olduk sabah kusarak başladık güne. Hala mide bulantım devam ediyor öyle ki geceleri bulantılar yüzünden uyuyamıyorum. Bulantı hapı yutuyorum onu bile midem almadığı için dışarı çıkıyor. Bulantılar yüzünden çok bunaldım. İnş 16 haftaya kadar sürmez diye dua ediyorum.
Ayse13 10+3 üz mide bulantılarım azaldı çok şükür ama korkmuyorda değilim nie azaldı die 😕 61 kiloydum 63 oldum şimdiden çokta yemiyorum ama alıyorum hızla 🤦♀️😰
busrasahinn Ayse13 ben hiç kusmadim 11+2 olduk bugün kasıklarımda sızlama vardı artık oda azaldı bende senin gibi korkuyorum bı tane düşüğüm var
Nazyun Bende bugün tam 11 haftalık hamileyim çok mide bulantım yoktu zaten geçti oda ama öyle açım ki bir insan her dakika acıkır mı ya kendimi frenlemek için arada salata yiyeyim diyorum ay yedikten 5 dakika sonra sanki hiç bir şey yememişim gibi 😂😂😂
Ayse13 Nazyun bende öleyim sürekli mutfağa gider oldum daha bu haftalardan 2 kilo almışım normal mi ki bu ya 😰😱😕
Aysun2834 Nazyun koca bir tabak makarna yedikten 5dk sonra açlıktan kıvranan biriyim masadan tok kalksamda en fazla 10dk sonra hiçbirşey yememiş gibiyim yememek iin kendimle savaş veriyorum 😁😁