Deletedmom6 GamzeveMinik Iyiyiz çök şükür bebeğimin biraz sancısı var sanırım ağlıyor çök onun dışında herşey iyi
Curlymom Deletedmom6 ya seninle aramızda 1 hafta vardı nerdeyse bende daha tık yok ne ağrı ne sancı 38+6 yım hatta 00.00da 39 um artık inşallah kolay doğum olur benimde senin gibi forumlarda görüyordum hep seni benim de oğlan keyifçi çıktı bakalım günde 5 tane hurma yiyorum plates topuyla hareketler yürüyüş yapıyorum yok daha gelen giden🙈🤷♀️
Kubuuu1 Ceylane 10 dal tarçını 10 bardak suda kaynatıp rengi değişince kapatıyorsunuz gün boyu içiyorsunuz ben yarım ölçü yapıp denedim bana çok tatlı ve yoğun geldi yarım ölçü yaptığım içinde zaten kaynayınca azaldı bir bardak içtim bakalım ne olacak 😂
Deletedmom6 Curlymom Hayırlısı olsun artık inşallah bir an önce sende doğurursun ama hurma da yürüyüş te hepsi boş inan
Tazeanne0134 Curlymom bende 38+6 olacam 12den sonra daha tık yok ama acayip uykum var kendimi çok uykusuz hissediyorum ne zaman gelecek paşam bilmiyorum bakalım sağlıkla gelsinler de yapacak bişe yok
Adel001 Deletedmom6 Ay ayyy yerimmmm ❤️❤️ Tebrikler annesiii Allahtan size arzum analı babalı olsun inşallah
smglaaa @Srnmsd okurken çok heyecanlandım resmen ağladım senin için aşırı doğurasım geldi keşke şuan doğursam tabi 17 haftalık olmam dışında başka bir sorun yok 😂🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Allah analı babalı büyütsün tebrik ederim
Semaa12 Saglikla buyut insallahhh nasil anlatabilirmisin nasil bir agri kac cm acikliktan sonra siddetleniyo agri
Semaa12 Saglikla buyut insallahhh nasil anlatabilirmisin nasil bir agri kac cm acikliktan sonra siddetleniyo agri