Mervemm Deletedmom6 pki sonrasından agriyor mu canım. Kiz nsl bi duygu neler cektin ama bebeğin sağlıkla kucağında cok şükür.
Yagizhanimm ZulemEsra birkaç gündür deneyimleyerek öğrendim aslında😂😂 regl sancısı gibi gelip gidiyormuş öğle sonu 2-4 arasında bi üşüme bi sancı ufaktan ufaktan böyle tatlı tatlı vücut kendini hazırlıyormuş böyle böyle 🤦🏻♀️😂😂
Sara97 Yagizhanimm ya aynn bendede oluyo sanki doğum sancısı bi hevesleniyom🤪sonra geçiyo oysa ilk hamileliğimde böyle değildi bi anda sancı belimden girdi 🤷🏻♀️🤦🏻♀️
ZulemEsra Yagizhanimm yorgunluk var mı sende de ? Ben bi iki gündür bel ağrılarım arttığından beri çok yorgun hissediyorum kendimi ya.
Deletedmom6 Curlymom Hayırlısı olsun artık inşallah bir an önce sende doğurursun ama hurma da yürüyüş te hepsi boş inan
Ceylane ZulemEsra bende agri falan yok ama yorgunluk fazladan var. Kolumu kaldıramıyorum desem yeridir 38 haftaligim
Yagizhanimm ZulemEsra geberiyorum yorgunluktan kalkasım gelmiyor elimden gelse altıma bez bağlayıp tuvalete bile gitmicem☹️☹️ Annem kemiklerin ağrıcak daha dedi ama ben şimdiden beter hissediyorum kendimi😢😢😢
ZulemEsra Ceylane bende 39 haftayı doldurdum bugün canım. Sancım var ara ara ama çok düzensiz sanırım biraz daha zamanımız var. Bütün gün yatsam da dinlenemiyor gibiyim yaa
Tazeanne0134 Curlymom bende 38+6 olacam 12den sonra daha tık yok ama acayip uykum var kendimi çok uykusuz hissediyorum ne zaman gelecek paşam bilmiyorum bakalım sağlıkla gelsinler de yapacak bişe yok
ZulemEsra Ceylane burda herkes doğum yaptığı gün muazzam bir enerji geldiğini yazıyor ama bakalım inşallah. 😂 sonuçta herkesin hamileliği de doğumu da farklı oluyor.
Ceylane ZulemEsra aynen katılıyorum 😁😁😁bazen kendimi kontrol ediyorum acaba enerjik miyim diye 😂😂😂😂😂😂ama tam tersi bir durum içindeyimm
Arzu0101 Deletedmom6 hayırlı uğurlu olsun canım Rabbim sana bağışlasın inşallah 🥰🥰en azından eşinde yanında olur artık
ZulemEsra Yagizhanimm doğurcaz doğurcaz az kaldı hissediyorum ☺️ Hepimiz aynı anda hayırlı olsun dicez birbirimize 😂 haftalarımız da aynı sanırım