Mervecak Deletedmom6 Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇 tarçınlı su dediğiniz şey ne bnde 38+2 deyim
cennet13 Deletedmom6 yaaa cnm Adına çok sevindim 😍😍😍😁 sonunda doğurdun 😂😂❤️ Hadi hayırlısı, sağlıkla büyüsün ☺️ Kilosu boyu kaç ? Sağlığı iyimi?😍
cennet13 Deletedmom6 Hadi darısı bizim başımıza artik 😍😍😍 🙏🏻❤️ Ennn kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruzzzz 😍😘🙏🏻
Ceylane oznur112 bende icmeyi düşünüyorum tarçınlı su. Sanirim sicak suyun icine cubuk tarcin demlenip içilecek
Kubuuu1 Ceylane 10 dal tarçını 10 bardak suda kaynatıp rengi değişince kapatıyorsunuz gün boyu içiyorsunuz ben yarım ölçü yapıp denedim bana çok tatlı ve yoğun geldi yarım ölçü yaptığım içinde zaten kaynayınca azaldı bir bardak içtim bakalım ne olacak 😂
Sedachoco Deletedmom6 ya doğurdum deyince öyle bi heveslendim ki benim de artık vakti geldi kanala da indi hemen gidip doğurasın geldi. Çok pozitifim inşallah tahmin ettiğim gibi benim de kolay bi doğumum olur 🥰
GamzeveMinik Deletedmom6 Ay çok sevindim hadi gözün aydın , canım bebiş nasıl iyimisşnz sağlığınız falan yerinde mi :)))))
Deletedmom6 GamzeveMinik Iyiyiz çök şükür bebeğimin biraz sancısı var sanırım ağlıyor çök onun dışında herşey iyi