Milos Deletedmom6 tarçınlı suyu sen mi yaptım bütün herkes seni konuşuyor bacım oldu mu Bi faydası ne yaptın bizede anlat
Merveeeemmm Deletedmom6 maşalllah ne güzel Slllah analı babalı büyütsün 🙏 inş bizim de iyi geçer . Bebeğin durumu nasıl
Milos Fasulyeninannesiii bende sabahtan beri takip ediyorum sadece tarçınlı şu kısmını kaçırmışım tatlım ordan anladım ☺️
Nrslbkc @Deletedmom6 çok sevindim senin adına sanki kendim doğurmuş gibiyim sabahtan beri postlarda seni takip ediyorum. İçim rahatladı resmen.
Ebaki Deletedmom6 yaaa cnm bnm Rabbim analı babalı büyütsün inşallah uzun ömürler versin ona size Rabbim acısını göstermesin masallah🥰 subannallah 41 kere 😊🤲🤲bize de dua et canım en cok lohusaların duasını kabul olur simdi sen günahsız Bi meleksin buradaki herkese dua et bizde yasayalım bu duyguyu 😊😊💞💞
heyecanlibekleyisim Deletedmom6 uygulamanin verdigi tahmini doğum tarihiyle uydumu dogumun Yoksa once veya sonra mi dogurdun
41esra Deletedmom6 ay valla sabah sancıyı senle birlikte çektim haberini bekliyodum hadi gözün aydın canım çok sevindim ya 🥰😍😍😍😍😍 darısı hepimizin başına 😄
Sedachoco Deletedmom6 ya doğurdum deyince öyle bi heveslendim ki benim de artık vakti geldi kanala da indi hemen gidip doğurasın geldi. Çok pozitifim inşallah tahmin ettiğim gibi benim de kolay bi doğumum olur 🥰
Hiranur Merhabalar 36 haftalık gebeyim saat 4 ten beri halsiz ve yorgun hissediyorum bi ara adet sancısı gibi gelip gitti bunlar normal mi bilen yaşayan var mi acaba
Deletedmom6 heyecanlibekleyisim yok ztn uygulama da her zamanda 40. Haftalık olarak sayıyorlar benim 38 di tam zamanında geldi
Brokoli Yaaa çok denk geldiğim bir simaydınız burada, çok duygulandım çok sevindim sizin adınıza. Inşallah eşinizle bir arada büyütmek nasip olsun, sans getirsin size bebişiniz.
cennet13 Deletedmom6 yaaa cnm Adına çok sevindim 😍😍😍😁 sonunda doğurdun 😂😂❤️ Hadi hayırlısı, sağlıkla büyüsün ☺️ Kilosu boyu kaç ? Sağlığı iyimi?😍
cennet13 Deletedmom6 Hadi darısı bizim başımıza artik 😍😍😍 🙏🏻❤️ Ennn kısa zamanda doğum hikayeni bekliyoruzzzz 😍😘🙏🏻
Mervecak Deletedmom6 Allahım sağlıkla analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah 😇 tarçınlı su dediğiniz şey ne bnde 38+2 deyim
Baloglum93 Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün evinize geçtiniz mi hastanede ne kadar sürede doğurdunuz?