Eymenmert Hayır li. Olsun ❤️ canım analı babalı büyüsün tarçınlı suyu nasıl yaptın ve içtikten ne kadar sonra sancıların oldu 😘
Deletedmom6 Eymenmert Allah razı olsun . Ya ben hem temizlik yaptım hem tarcın suyu içtim hem ilişkiye girmiştik. Oyuzden hani hangisi sayesinde oldu bilmiyorum.
ZulemEsra Yagizhanimm benden önce öğrenirsen bana da anlat olur mu ? 😂😂 bişey var ama sancı mı bilmiyorum.
Yagizhanimm ZulemEsra birkaç gündür deneyimleyerek öğrendim aslında😂😂 regl sancısı gibi gelip gidiyormuş öğle sonu 2-4 arasında bi üşüme bi sancı ufaktan ufaktan böyle tatlı tatlı vücut kendini hazırlıyormuş böyle böyle 🤦🏻♀️😂😂
Gulmartin Deletedmom6 çok iyiymiş ya ne güzel darısı başımıza olsun böylesinin 😍 sağlıklı mutlu hayırlı bir evlat olsun inşaallah 🙌🏻 peki kolay olsun diye birşey yiyip içtiniz mi ya da özellikle yaptığınız hareketler varmıydı?
Tazeanne0134 Deletedmom6 benimkide gecen hafta p.tesi günü gittiğimde 3.150 dedi bakalım hayırlı olsun canım darısı bizlere inşallah
Minikfasulyeninannesi Deletedmom6 yaaa dün konuştuk ben erken doğurucam galiba diyordum senin bebiş daha aceleci çıktı 🥰🥰🥰 çok sevindim tebrik ederim yaşı uzun bahtı ömrü güzel olur inşallah darısı bize 😁
Tazeanne0134 Deletedmom6 ay aman canım sağlıklı olsunlar da önemli değil kaç kilo oldukları inan normal doğum mu yaptın nasıl oldu dikişin var mı?
Ado Deletedmom6 çok sevindim canım hep görüyorumdüm burda seni allah sana bağışlasın inş canm bende 37+1 sabırsızlıkla bekliyoruz ne zaman gelecek diye
Milos Deletedmom6 tarçınlı suyu sen mi yaptım bütün herkes seni konuşuyor bacım oldu mu Bi faydası ne yaptın bizede anlat
Deletedmom6 Mervemm Allah razı olsun evet banada kesi attı ama o an ki ağrıyla kesi acısını hissetmiyosun uyuşturuyorlar öncesinden
Mervemm Deletedmom6 pki sonrasından agriyor mu canım. Kiz nsl bi duygu neler cektin ama bebeğin sağlıkla kucağında cok şükür.
ilknur52 Sağlıkla huzurla mutlulukla büyüt inşallah tarçınlı suyu nasıl yaptın ve ne zamandan beri içiyorsun zira ben de doğurmak istiyorum artık 😁