Rukiyemus Zehramomm ayy çok güzel olur vala onunda gözleri fıldır fıldır beraber takılırsınız 😄 ne uyumaya niyeti var nede uyutmaya
Bbsraa Arzugurr aynen ya bizim burda bi horoz var o da ben uyanınca ötmeye başlıyor horozdan bile önce uyaniyorum 🤣🤣
Esrabasd Bende hep uykusuzdum ama 35 36 haftalar beni mahvetti sırt ve bel ağrısından uyuyamıyorum dönemiyorum hiç bişi yapamıyorum
Mrvelis Arzugurr 30+2 deyiz uyuyamiyorum gündüzleri kus tüyü gibi olan yatak geceleri dikenli gibi ne tarafa dönsem batiyo 🙄 bide uyusam bile su icmeYe ve tuvalete cok sk uyaniyorum yeniden dalmasida zaman aliyo haliyle
Zehramomm Rukiyemus bizimkinin vardiyası 2 günde bir değişiyor haftada 3 günde izni var sabahın köründe işe gittiğinde bende kıyamam 😊
Kocaeli41 Zehramomm tam 21 haftalığız gercekten neden uyuyamıyoruz kafamda aklıma hayalime gelmicek seyler kuruyorum 1 gram uykum yok 😥
Cananyilmaz9393 32+4 2 gündür öksürük yüzünden 12 den sabah 7 ye kadar uyuyamıyorum. Minnoşum erkenden kanalada girmiş öksürmekten birşey olucak diye endişeleniyorum.