Srplarikan Arzugurr 29+3uykular haram oldu biseyler düşünen tek benimdir diye düşünüyordum ☺️ sırt ağrısı bacak krampları ve kafamda dönenler +sıfır uyku
Enise52 Arzugurr benim tavsiyem süpürge sesi açın YouTubeden ve kendinizi ona bırakın ben 37 haftaligim bu zamana kadar onu yaptım hala da yapıyorum bebeğimde de yapicam inşallah denemenizde fayda var 🥰❤️
TulayNEN 31 haftalığım üç aydır uyuyamiyorum. Uyusam hemen sacmasapan bir sürü rüya görüyorum.Bu aralar sırtim da ağrıyor. Sağa sola dönemiyorum. Şimdiden alıştım ben uykusuzluga
Sinem34 16 haftaligim daha once 2 kaybim var stresten uyuyamiyorum hemde ogrendigim gunden beri geceleri surekli uyanigim ve calisiyorum :( herkes uyu dogumca uykuya hasret kalican diyor ama nerdeee
Osgem2019 Arzugurr bende çalışıyorum erken yatamıyorum bizim gibi çalışanlar uykusuzlukçeker ancak diğerleri gerekirse gündüz devam eder yani uyumaya
Tazeanne0134 Arzugurr kız ne düşünüyorsun 🤭 şimdi yat uyu bi yerin ağrımıyorsa mide yanması vs yaşamıyorsan inan son haftalarda daha çok ihtiyacın olacak uykuya Rabbim yardımcımız olsun inşallah