Arzugurr Geceleri böyle uykusuz kalanlar çar mı? 30 +1 deyim beynim sürekli bişey düşünüyor yatakta yatamıyorum 😔 çalışIyorumda
Cerenaslan Arzugurr 30+4 bende de var aynı sorun ama yapıcak bişey yok maalesef. Bu geceden itibaren sırt ağrılarımda başladı rahat uyku iyice haram oldu 😂
Mineoguz123 Arzugurr 20+3 bizde yaklaşık iki haftadır sabah ezanında felan uykuya dalıyorum gözlerim kapalı ama uykuya dalamıyorum bu yüzden de 1 de felan kalkıyorum 😒 uyumak istiyorummmm 😫😫😫
Rukiyemus Arzugurr bende fındıgımla ilgilenmekten uyuyamıyorum 🥰 günlerimizi iyi değerlendirin uykusuzluktan gözlerimi açamıyorum 😴 darısı başına inşallah 🤲
Kocaeli41 Zehramomm tam 21 haftalığız gercekten neden uyuyamıyoruz kafamda aklıma hayalime gelmicek seyler kuruyorum 1 gram uykum yok 😥
Bbsraa Ben 16.haftadayım bende hep saat 2.30 da uyaniyorum sabaha kadar uyuyamiyorum dengem bozuldu iyice:(
Bbsraa Arzugurr aynen ya bizim burda bi horoz var o da ben uyanınca ötmeye başlıyor horozdan bile önce uyaniyorum 🤣🤣
Prencess54 Hamilelik bana uyku değil uykusuzluk yaptı. 32. Haftamdayım başından beri uyuyamıyorum ne gece ne gündüz
Svgi-78 38+3 haftadayız 3 saatte bi uyanıyoruz illaki bişiler yiyoruZ. Sanırım doğumdan sonraki alıştırmalarımız bunlar.🤦🏻♀️
Rukiyemus Zehramomm keşke ya gerçi ben hamileliğimin son ayına kadar hep uyudum hiç rahatsız olmadım lavaboya bile zor kalkıyordum şimdide uyanik kalmak için can cekisiyorim 😆
Rukiyemus Zehramomm ayy çok güzel olur vala onunda gözleri fıldır fıldır beraber takılırsınız 😄 ne uyumaya niyeti var nede uyutmaya