azra34 Ecebati her kadının gebeliği maalesef yolunda devam etmiyor. İşini bırakmak zorunda kalan kısım için yazmıştım. Bunu net bilemeyiz. Üzülmeyin. 🤷🏻♀️
Hirremdgr adm adm Neden egitim durumunda Universite Öğrencisi diye bir secenek yok?Eminim ki universite okurken anne olan onlarca kadın vardır 😍
Zdbasaran adm uye olmak istedigimde birkac kez denememe ragmen mailime onay kodu gelmedi, acaba uye olmayanlarin problemi bu olabilir mi?
Burcak93 NaimeYilmaz Ayarlar kısmına mail adresini yazdıktan sonra kayıt ola basıyorum ama hata oluştu diyor. Ne yapmam gerekiyor mailim kayıt lı değilm i acaba
suleadibelli_77 Burcak93 bende iki mail adresim var hangisiyle kaydolduğumu hatırlamıyorum anketteki mail adresim mi değil mi bilmiyorum program ayarında da mail göremiyorum kaydet kısmında hakanmış görünüyor yapsamda.bunu kaçırdıysak bile diğer çekilişlere hak kazanalım bari yardımcı olurmusunuz @NaimeYilmaz
SemaNergis Emk5341 ilk çocukta yüksek lisans bitti şimdi hamileyim ve doktora yapıyorum mühendisim bu arada🥵 Allah hepimizin yardımcısı olsun🤲🏻
Jasminixx adm bence burda böyle bi sıkıntı var benim ankete yazdığım mail adresiyle buraya kayıt olurken yazdığım mail adresi aynımı emin değilim ... iki tane mail adresi kullandıysam çekilişe otomatikman dahil olmuyorum sanırım