Miranmiray NaimeYilmaz Merhabalar aceba altın çekilişi saat kaçta açıklanacak canlı yayın a katılmak istiyorum da
merininyavrusu NaimeYilmaz merhaba instagram kullanmıyorum. Sürekli burayı takip ediyorum ama sonuçları ayrı bir konuda mı ilan edeceksiniz
Newannis NaimeYilmaz hangi e postayla kayit oldugumu gormemiyorum 2 tane var benim nasil ogrenebilirim acaba
Nilgunn38 NaimeYilmaz çekiliş sonuclari nerde aciklanacak instagramdan mi yapacaksiniz çekilisi HappyMom hesabindan mi
SabriyeCan Bugünün bitmesini mi bekleyeceğiz açıklanması için ? Yani tam 23:59 da mı açıklayacaksınız? Söyleyin bizde merak etmeyelim o saate kadar😀
suleadibelli_77 E postanın nerde yazdığını buldum 🥰 benimki aynıymış cekilişe katılmışımdır inşallah ☺️
suleadibelli_77 Forumdayken Sol üstteki üç çizgili kısımdan kullanıcı adınız yazan kısma tıklayıp ayarlara girince resmin alt kısmında e posta değiştir yazıyor oraya girince hangi e postayla kayıtlı olduğunuz yaZıyor yada değiştirmek isteyenler ordan değiştirebilir 😋
SabriyeCan Herkes aynı soruyu soruyor ama ilgililerden cevap olmuyor neden acaba 🙄 soru: ne zaman açıklanacak?