Merve-26 Ayy Allah sabır versin uygulamayı yönetenlere aynı soruyu elli kere soruyolar yahu okuyun, okuduğunuzu hiç mi anlamıyosunuz hormonlardan olsa gerek sürekli bi sinir bi gerginlik var ama sinir olmicak gibi değil ki
Ecebati aysehatunklkgl evet cok çok ilginç bence 🤷🏻♀️ Bende üni mezunuyum ve iki seneye yakın işsiz kaldım anlayabiliyorum azda olsa
Merve_278 Berr buraya üyesiniz tamam, çekiliş postundaki formu doldurdunuz tamam, formdaki yazdığınız e-posta adresniz bu uygulamaya kayıt olurken yazdığınız e-postayla aynı olması gerekiyor, buda tamamsa başka bişey yok. katılmışsınız demektir.
azra34 Ecebati bu veriyi burdan değerlendirmek tabi ki doğru olmayacaktır. Bi kere burası gebelik formu. Gebe kalınca işine ara veren milyon daha kadın var üniversite mezunu olsa bile. Ayrıca buna bide yurtdışında yaşayan üniversite mezunlarını sayarsak burdan ulaşılan veri bizi boşuna üzmesin. 👌🏽 Hoş belki daha fazladır oran. 🤷🏻♀️
Ecebati azra34 gebe kalınca son aylara kadar işten çıkılmıyor ki 🤷🏻♀️ Evet belki az bir grup ama yinede yüzde 35 çok düşük bir rakam. Ülkemiz adına üzüldüm
tansuyalman @adm bir sorum olacak bana mailler geliyor ama ayarlarda baktığımda mail adresim kayıtlı değil gibi görünüyor ama programdan mailler düşüyor bana iptal mi oldu benim de katılımım.
tansuyalman NaimeYilmaz mail adresim kayıtlı değilse sizden nasıl mailler geliyor bana bildirim ? Mail adresime açıklayabilir misiniz ?
tansuyalman NaimeYilmaz dün 18.45 te mail attınız bana kayıtlı olmayan adresimi nasıl mail gelebiliyor gerçekten anlamış değilimm sayıyı düşürmek için sildiğinizi düşünüyorum kafanıza göre
azra34 Ecebati her kadının gebeliği maalesef yolunda devam etmiyor. İşini bırakmak zorunda kalan kısım için yazmıştım. Bunu net bilemeyiz. Üzülmeyin. 🤷🏻♀️
Meralhazal Kızımın şansına katıldım inşallah bitanecik kızım annesine uğurlu gelir ve inşallah bize çıkar 🤗
Emin_e Ecebati hamile kalinca ozel sektorde is imkani da olmuyor malesef, ben o yuzden 3. Ayda biraktim isimi:(