birtutammutluluk NaimeYilmaz forumda kayıtlı olan e-mail adresimin şifresini unuttuğum için diğer e-mail adresimi girmiştim. Eski e-mail adresimi değiştirme imkanim var mi?
Burcak93 NaimeYilmaz Ayarlar kısmına mail adresini yazdıktan sonra kayıt ola basıyorum ama hata oluştu diyor. Ne yapmam gerekiyor mailim kayıt lı değilm i acaba
birtutammutluluk NaimeYilmaz üyelik için olan e-mail adresimi ankete yazdığım ile aynısı yapsam. Elenenler arasından elenip. Çekilişe katılabilir miyim ? 😁 ve nasıl değiştiriliyor? :)
NaimeYilmaz birtutammutluluk Artık değişmez maalesef. Ama çekilişlerimiz devam edecek. Olmasını istediğiniz mail adresinden biz@mutluanneleriz.com ‘a maıl atabilirsiniz.
Glsm9191 adm Ekonomik durum malum, altınlarda yükseldi falan muhabbetinden sonra altınları gönderemeyecez diyeceksiniz sandım 😀
Naimegrgc_01 NaimeYilmaz biz e-mail adresi değiştirmek için mesaj attık ama herhangi bir yanıt geldi nasıl yapacaz
Ecebati Üniversite mezunu oranı %52 ama çalışma oranı %35. Ki % 35 çok çok çok düşük bir oran. Ülkedeki işsizlik durumunu özetleyen bir anket olmuş özellikle üniversite mezunları arasında
aysehatunklkgl Ecebati Tam aynı şeyi yazacaktım ki paylaşımınızı gördüm. Bu arada dikkati celbetmeyecek gibi değil fark çok büyük maalesef
azra34 Ecebati bu veriyi burdan değerlendirmek tabi ki doğru olmayacaktır. Bi kere burası gebelik formu. Gebe kalınca işine ara veren milyon daha kadın var üniversite mezunu olsa bile. Ayrıca buna bide yurtdışında yaşayan üniversite mezunlarını sayarsak burdan ulaşılan veri bizi boşuna üzmesin. 👌🏽 Hoş belki daha fazladır oran. 🤷🏻♀️
Emin_e Ecebati hamile kalinca ozel sektorde is imkani da olmuyor malesef, ben o yuzden 3. Ayda biraktim isimi:(
Ecebati aysehatunklkgl evet cok çok ilginç bence 🤷🏻♀️ Bende üni mezunuyum ve iki seneye yakın işsiz kaldım anlayabiliyorum azda olsa
Berr adm ya LUTFEN BIRI ACIKLIK GETIRSIN ŞU ALTIN CEKILISINE BEN HIC BIR ŞEY ANLAMADIM FORMU DOLDURDUK BAŞKA NE DOLDURMAMIZ GEREKIYOR KATILIM OLMAMIS DIYORSUNUZ UYGULAMAYI INDIRDIK ORASI TAMAM BIR DE FORM DOLDURDUK GERISI NEDEN KATILAMIYORUM ÇOK ÜZÜLDÜM:((((
Merve_278 Berr buraya üyesiniz tamam, çekiliş postundaki formu doldurdunuz tamam, formdaki yazdığınız e-posta adresniz bu uygulamaya kayıt olurken yazdığınız e-postayla aynı olması gerekiyor, buda tamamsa başka bişey yok. katılmışsınız demektir.