sahibe Selalee22 ya bugunde benim karnim agriyo aciyo bebek normalden daha cok hareketli bisey yoktur insallh gaz sancisi gibi karnim sert baya bi tuhaf lik varda hayirlisi
Songul1107 sahibe hadi ya benim de aynı valla bi kaç gündür karnım ağrıyor sürekli ve sanki asagı baskı yapıyor Rahime doktora dedim dönmüş ayakları asagı da olduğu ıcın büyüyor ıcerden dedi 😀
Edaliiii Çanta için erken canım ama erken doğum riskine karşın bi çanta hazırladım ama detaylı değil tabiki 😂😂 derdim ev temizliği onu nasıl yapıyoruz ne zaman başlıyoruz
Edaliiii Songul1107 kız bizim gibi nasıl yapacaklar cami pencereyi anladım halıları da haliciya vereceğim ama ya erken doğurursam bu evi ne edeceğim şuan tek derdim bu 😂😂
Songul1107 Edaliiii erkek doğum gözükmüyor benim henüz öyle birsey olacak olursa her ihtimale karşı ben temizletirim ablalarıma falan 😀
sahibe Brcum10 yani bende hazirlamadim mahsaat sohbet olsun diye yazdim ama yinede acil bisey icin hazirlamak lazim uc bes bisey koyup ben ilkinde kontrole gittim doguma aldilar
Edaliiii Songul1107 😂😂 gözükmesin insaAllah başından beri bi kilim kaldırtmadilar bana ama içime sinmiyor zor insaAllah herşey hesaplamalarına gibi olur
Meryem14 Çok erken bence,daha üç ay var bende evi düzene sokmaya çalışıyorum,boya badana işleri falan,son ay hazırlarım inşallah.😊Allah sağlıklı sıhhatli kucağımıza almamızı nasip etsin
SedaveSusam Ay kızlar sormayın benimde nisan 20de ne zaman gelir bilmiyorum ama şimdi kıyafetleri almayı bitirmedim hala yeğenlerimden gelenleri yıkayıp kaldırmayı düşünüyorum dolabımız var yatak alıcaz sadece şimdide ağırlaşmadan buz dolabına yaprak sarıp koyayım dedim bu hafta yapcam onu hatta yarın yaparım diyorum
Sherylady sahibe Benim ikiz olduğu için tarihler konusunda sıkımtım olucak hep tetikte olucam mecburen. Ayrıca Bu çanta hazırlığı postlarında hep görüyorum daha çok erken diye yazıyorlar bunun özellikli bir tarihi mi var? Bi hafta belirlenmiş ondan öncesi erken sonrası geç mi😂 yani algılayamıyorum cidden. Ben ikiz gebeyim 24+1 im daha şimdiden iki dk iş yapınca ağrıdan geberiyorum son haftalara bırakamam diye erken başlamayı düşünüyorum. Toz tutmadığı sürece imkanı olan hazırlasın bence düzgün muhafaza edebildiğin sürece ne zararı olabilir ki? Bu konuya baya takığım kusura bakmayın uzun oldu😂
sahibe Sherylady ne toz tutcak canm guzelce hazirladiktan sonra hevesi olan hazirlasin birde gaklisin son zamnkar insan cok agirlasiyo ya eriniyor bisey yapmaya
mutluuannee sahibe benimde 7nisan insallah herşeyi aldim ama duzenleyip hazırlamadım daha bir kosede duruyorlar 😊