sahibe Sherylady ne toz tutcak canm guzelce hazirladiktan sonra hevesi olan hazirlasin birde gaklisin son zamnkar insan cok agirlasiyo ya eriniyor bisey yapmaya
Sherylady sahibe bencede yani. Bazı insanlar cok hevesli ayrıca odasını hazırlayan var yapan var. Ah daha erken değil mi sorusunun manası yok bende😂
Gizem3410 Bende henüz hazırlamadim nisan 15 gösteriyor uygulama bakalim duracak mi o kadar prensesim 😀 bebek arabasiyla odamız kaldi sadece onun haricinde herseyımız hazir 🥰
Edaliiii Songul1107 😂😂 gözükmesin insaAllah başından beri bi kilim kaldırtmadilar bana ama içime sinmiyor zor insaAllah herşey hesaplamalarına gibi olur
CanselSener sahibe sizede mi Sudan dolayı erken Doğum dedi bana 5 aylıkken demişti suan 6 aylık bendede aynı korku var acaba doğarsa yasarmı diye 🙄
sahibe mavis-love aynen yanlis hesapliyorum imin ci gebeligim hala yanlis hesap yapiyorum 😀😂ve cinsiyetini bilmiyorum su ise bak ya bunda pek heyecan yok firsat kalmiyo kizimla ilgilenmekten ondanmi acaba
Annesii sahibe 🤗 olsun. Benimde nisan da nasipse 10 u gibi.3 ay var .6 bitiyor 7 ye giriyorum .girdim giricem 🤣🤭🤭sen girdin ama