Songul1107 sahibe ne oldu canım erken sogum riski mı var ? İnternette araştırsaydın benim duyumlarıma göre 6 aylık doğarsa 3 ay küvezde bekletiyorlar ☹️
Oya27 Songul1107 inşallah. benim ikinci hamileliğim bı oğlum var 4bucuk yaşında buda kız olacak inşallah
CanselSener sahibe sizede mi Sudan dolayı erken Doğum dedi bana 5 aylıkken demişti suan 6 aylık bendede aynı korku var acaba doğarsa yasarmı diye 🙄
Sabirsizanne16 sahibe ay ben şok🤦♀️şubat 15 doğumum çanta ay başında hazırlıcam.nisan anneleri için fazla erken bence buruşur bekleye bekleye
sahibe Sabirsizanne16 sok olmayin maksat sohbet benimde haxir degil daha bi kesinles sin cinsiyeti oyle haxirlicam
Zuleyhaaslan Tahsey bloglarda &80 yazıyor tabi uzun bir süre Küvez ortamında kalıyorlar ama yavaşıp kazanıyorlar 🥰 prematüre bölümünden merak ediyorsan bak canım
sahibe Songul1107 aynen canm bu ikinci hamileligim birincidede azdi 38 haftalik ken suni sanciyla yaptim dogum
Selalee22 Benimde 2 nisan gibi hicbiseyim hazir degil birde bugun cok oynamadi bebek normalmi acaba tek tuk hissediyorm ama diger gunler gibi dgl 27+4gunluk
sahibe Selalee22 ya bugunde benim karnim agriyo aciyo bebek normalden daha cok hareketli bisey yoktur insallh gaz sancisi gibi karnim sert baya bi tuhaf lik varda hayirlisi