Seydalclu Mororkide ben hala aynı kilomdayım hatta 1 kilo vermiştim yemek yiyemiyorum diye ama bu aralar iyiye gidiyor çok şükür karnımda daha hiç çıkmadı aynı durumda ☺️
Fatma8988 Mororkide son 4 5 güne kadar hicbişey yoktu ama sanki aldım 1 kilo🙄 cok erken daha cıkmasın yaaa
Seydalclu Buket44 kasılmalardan değilde şu wc sorunsalı çok canımı sıkıyor gece sürekli uykum bölünüyor lavaboya gitmekten 😄
Seydalclu Fatma8988 canım doktor bana bi ilaç verdi ismi elenatal takviye edici gıdaymış aynı zamanda içinde folikasit ve vitaminler var onu kullanıyorum ve bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri iştahım daha iyi yemeğe başladım
Seydalclu Mororkide canım inanır mısın bende de aynı problem var niye bilmiyorum sürekli bi balgam çıkarma durumum var ve midemi bulandırıyor bu yüzden bi kaç kerede istifra ettiğim oldu çok kötü bi durum kendimden tiksiniyorum bazen o derece
Mororkide Seydalclu aynen oyle yaa tam yemege oturuyorum ıkı kasık almadan kalkıp kusmaya gıdıyorum bı daha yiyemiyorum sabahları kahvaltı hazırlayana kadar 10kere gıttıgım oluyo ıgrenc bıse dısarı cıkamıyorum
Mororkide Seydalclu ben 4,5kılo almıstım bu balgamdan dolayı 2,5gerı vermısım suan2kılo almıs duruyorum karnımda cıktı baya bellı edıyo haftasını kızımda 5 aylık karnım boyleydı 🙂 bu arada kılo aldım dıyorumda42yle kaldım 46,5oldum 44düştüm😅
Seydalclu Arvenela580 Arvenela580 tiksinme olayı illaki her gebede vardır bende balıktan tiksindim mesela kokusunu duyunca bile midem kalkıyor
Seydalclu Mororkide benimkisi daha çok geniz akıntısı gibi sürekli boğazımda bişey var sanki o yüzden sürekli tükürme isteği geliyor bide halsizliklerde çabası ayakta çok duramıyorum hemen bi mide bulantısı bel ağrısı durumu oluyor
Gulinal Seydalclu evet inanılmaz da etkili sabah içiyorum gün boyu iyiyim , akşam yemeğinden sonra biraz rahatsız oluyorum o kadar , içmezsem tüm gün yediğimi kusuyorum
Ozgee11 Seydalclu benim öyle birşey olmadı. İştahsızlık gaz birikmesi hazımsızlık var işte. Arada popom ve belim ağrıyor Benim de 😒
Mororkide Ozgee11 ben zayıf oldugumdan cok ıstıyprum kılo almak sısmek falan kızımda7,5 kılo almıstım toplam 52,5la dogurmustum bunda cokkkk ıstıyorum 😅
Muge0609 Seydalclu Kasık Ağrısı Bendede Oluyor Ama Bebişler Büyüyor Ondan Dolayı Oluyor. Bugün Kontrolüm Vardı Benimde Gayet İyiyiz ☺️Sizin Gibi Bulantılarım Olmuyor Ancak Hazımsızlığa Bağlı Kusmalarım Oluyor Ayda 1 Kilo Olacak Şekilde Kilo Alıyorum Bebişimde Sağlıklı Allaha Çok Şükür Kiloyuda Takmıyorum Bebeğim Sağlıklı Olsunda Benim Görüntüm O Kadarda Önemli Değil ☺️
Mororkide Seydalclu Seydalclu ben yıyemedıgımden halsız oluyorum her dk aclık oluyo yatma gıbı bı sansım olmuyo malesef kızım var yatırmaz🤣😂 bu hafta ıcı kontrole gıdınce sorcam bu balgam ısını
Mororkide Seydalclu benım oluşatım boyle bıde boyumda1.70 dıyetısyene gıttım kılo almak ıcın cok gezdım dr metabolızmam normal ınsana gore ıkı katı calısıyomus oturdugum yerde kosuyo gıbı kalorı yakıyomusum sızde kılo almayaçı ogretın banaaa🤣😂