Seydalclu Merhaba tatlış anneler 12+3 haftamdayım arada bi kasıklarıma alt karın bölgeme sancılar giriyor sizinde böyle şikayetleriniz var mı güzel anneler yorum yapın bilgü paylaşımı olsun ☺️😘
Rkalkan Seydalclu merhabalar , evet kasılmalar sancılar bulantılar iştahsızlıklar tam gaz devam 🤭🤭 11+3
Busimss Seydalclu merhaba bizde 12+4 olduk göğüs hassasiyeti ve damarlaşması var en basından beri sadece başka bir şey çok şükür ☺️ Mide bulantısı kusma falan da yaşamadım hiç. Bir ara tiksindim ama oda çok uzun sürmedi.
Fatma8988 Seydalclu merhabalar bende 12+6 yım. Multivitamine gectiniz mi ya🧸 agrım sızım yok sadece sabah bulantım hala devam ediyor
Rkalkan Seydalclu inanın bende korkuyorum , yatarken bile rahat değilim batıyor gibi oluyor hemen uyanıyorum ☺️
_9297_ Seydalclu yok canım korkma bende şuan 14 haftaligim bende hala oluyo 😊 beni korkutan bende düşük tehlikesi olduğu için tek korkutan şey buydu sanlarim olduğunda ama öyle bsey yoksa normal 😊
Masaaal35 Bende tam bunu düşünüyordum kendi kendime siz yazmışsınız, durum bende de aynı ve acayip bi bulantı var bende hala geçmedi, 13+4teyim
Seydalclu Masaaal35 2. ayımda benimde bulantılarım başlamıştı fakat şimdi yeni yeni geçmeye başladı yemek yiyemiyordum herşeyden tiksiniyordum kokulardan bile allaha şükür daha iyiye gidiyor canım inşallah seninde hemen geçer çok zor bişey yiyip içememek
Gulinal 12+2 benimde bulantılarım tam gaz devam ediyor , ilaç kullanıyorum 😟 kasılmalar da var biran önce geçse diyorum 🥺
Rkalkan Seydalclu öylede denebilir ama rahat hissetmiyorum öyle olunca bişeyler batıyo değişik değişik 😬😬
Mororkide Seydalclu ılk gebelıgımde bende kasılma yok karnım agrımıyo dıye drye goturmustum kendımı zorla😁 dr ne guzel olması ıste keyfını cıkar deyıp yollamıstı
Buket44 Benimde 13. Hafta bende bulantı hiç olmadı ancak ara ara kasılmalar var. Kasılmalardan dolayı değilde neden bilmiyorum gece hiç rahat uyuyamıyorum sürekli pozisyon değiştiriyorum. Şimdiden rahat edemiyorsam karnım büyüyünce ne olur bilemedim.
Seydalclu Buket44 kasılmalardan değilde şu wc sorunsalı çok canımı sıkıyor gece sürekli uykum bölünüyor lavaboya gitmekten 😄
Seydalclu Fatma8988 canım doktor bana bi ilaç verdi ismi elenatal takviye edici gıdaymış aynı zamanda içinde folikasit ve vitaminler var onu kullanıyorum ve bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri iştahım daha iyi yemeğe başladım
Tugceeeky _9297_ düşük tehlikesi ne zaman oldu canım? Bede 11+4 teyim bu hafta kahverengi lekelenme oldu iğne vuruldum fitil kullanıyrum tedirgnim😕 inşallah bir daha tekrarlamaz🙏🏻
Arvenela580 Bende 12+2 oldum bugün bende de bulantı iştahsızlık ve en kötüsü sudan tiksinme var su içemiyorum 😞 Bulantı ilacı başlarda iyi geliyordu ama artık çokta gelmiyor
Seydalclu Arvenela580 Arvenela580 tiksinme olayı illaki her gebede vardır bende balıktan tiksindim mesela kokusunu duyunca bile midem kalkıyor
KDuygu Seydalclu bende 12+5 hamileyim evet benimde aynı sancı gibi hafif ağrılar oluyor ama uzun sürmüyor hemen geçiyor
Mororkide Seydalclu bende 12+2yım cok sukur kasıklarım karnım agrıyo bazen sıddetlı bazen hafıf bulantılarım gectı ama en başından berı balgam problemı yasıyorum bıktırdı bu problem yemek yıyemıyorum bu yuzden🤮
Seydalclu Mororkide canım inanır mısın bende de aynı problem var niye bilmiyorum sürekli bi balgam çıkarma durumum var ve midemi bulandırıyor bu yüzden bi kaç kerede istifra ettiğim oldu çok kötü bi durum kendimden tiksiniyorum bazen o derece