Mororkide Seydalclu benım oluşatım boyle bıde boyumda1.70 dıyetısyene gıttım kılo almak ıcın cok gezdım dr metabolızmam normal ınsana gore ıkı katı calısıyomus oturdugum yerde kosuyo gıbı kalorı yakıyomusum sızde kılo almayaçı ogretın banaaa🤣😂
Seydalclu Mororkide valla banada ne yesem yarıyor keşke benim metabolizmamda otururken yaksa ama benimki ben oturdukça yağ yapıyor🤣
Annesininmucizesi- Seydalclu yalnız değilsin 😂😂benimki de hiç birseyi eritmiyor sanki kıtlık var gibi depoluyor metabolizmacım da tembellik Peşinde 😅11+5 selamlar
Gulinal Seydalclu evet inanılmaz da etkili sabah içiyorum gün boyu iyiyim , akşam yemeğinden sonra biraz rahatsız oluyorum o kadar , içmezsem tüm gün yediğimi kusuyorum
Fatma8988 Mororkide son 4 5 güne kadar hicbişey yoktu ama sanki aldım 1 kilo🙄 cok erken daha cıkmasın yaaa
Mororkide Fatma8988 ben cıkaın ıstıyorum😂 her oturdugumda esıme gosterıyorum bakkkk benım gobegım cıktı kocaman olacak dıye hava atıyorum😂😂😂 hadı ınsaallah cok yede ıyıce cıksın kocaman olsun dıyo od da😂🤣😂
Tugceeeky _9297_ düşük tehlikesi ne zaman oldu canım? Bede 11+4 teyim bu hafta kahverengi lekelenme oldu iğne vuruldum fitil kullanıyrum tedirgnim😕 inşallah bir daha tekrarlamaz🙏🏻
_9297_ Tugceeeky canım ben 7 haftalıkken kalp atışını dinlemeye gittiğimde öğrenmiştik ve doktor kesenin etrafında büyük bir kanama kısmı gördüğünü ve benden kanama yada leke gelip gelmediğini sordu ama benden bişey gelmemişti eğer leke yada kanaman olursa hiç durma gel dedi düşük tehlikemin olduğunu söylemişti çok fazla seni yorucak şeylerden uzak dur fazla yürüyüşlerden sakın demişti 12 haftalıkken gittiğimde çok şükür bişey demedi kanama görmedi şuan 14 haftaligim
Ayb-izmir _9297_ ben de 11+5 im kahverengi lekelenme bende de 1 hafta önce oldu iğne kullandım şimdi progestan kullanıyorum🥺
Seydalclu _9297_ canım banada doktor kesenin etrafında kanama alanı oluşmuş demişti progestan ve ipne verdi kanaman olursa korkma dedi kanamam falan olmadı diğer hafta gittiğimde ikiz dedi kanama alanı değilmiş o dedi daha sonraki hafta yine çağırdı yine gittim içinde bebek oluşmadığı için kese küçülmüş dedi ve eşimle ben hayal kırıklığına uğradık ikize alıştırmıştık kendimizi ama nasip böyleymiş hepimiz için rabbim hayırlı doğum nasip etsin
Fatma8988 Ayb-izmir hic kafana takma cnaım. Bend ehem iğne hem progrstan kullandım. Kanama leke hepsi oldu. O yaşayacaksa yaşar tutunur zaten sen elinden geleni yap ilaclarını kullan ama kafana takma
_9297_ Ayb-izmir rabbim inşallah hayırlı ile atlatırsın korkma Allah'a sigin canım yicek ekmeği varsa dünyaya gözlerini açar😘😘
Masaaal35 Cetinn hiç göstermiyo kendini hep bacaklarını kapatıyor:) artık kendi haline bıraktım 15 16. Haftamda gidip baktircam:)
Mororkide Kızlarrr beynim patlıyo migren hastasıyım sabah tuttu ılac ıcıyorum anında kusuyorum gerı agrıdan ınlıyorum resmen bı care bılen varmı bu mıgrene Allah rızası ıcın cok kotuyum