Suheyla19A AysennHE gidiyoruz bizde rabbim evladini sag salim kucagina almaya nasip etsin hayırlısıyla insallah bizimkide bana arkasini donmustur sadece😢
Yasemin1998 Suheyla19A Sen ve bebeğin sağLıkLı oLunda ..Bizede haber verirsin inşAllah ..MutLu haberLerini bekLiyoruz . 😌
fatooss insallah alalahinz izniyle bisi yoktur canim canini sikma kotude dusunme iyi haberlerini bekliyoruz
Yenianneadayi2208 Suheyla19A bende okudum o postu çok çok üzüldüm sabah ilk işin doktora gitmek olsn ve haberdar et bizleri de.Umarım bebeğin iyidir içini ferah tut
Guguk Suheyla19A buz gibi bi meyve suyu iç sola yat ve en az iki saat sakince kendini dinle bak nasıl hareket edecek . 🙏🏻 Soğuk su aşırı işe yarıyor
begumseker Suheyla19A gittiniz mi doktora merak ettim.. o kadar haftalıkken bu kadar az hissetmek tabi normal değil ama günü gününe uymayabiliyor bazen..
dilekcy1644 Ay bende o durumdayım nasıl oldu acava ya bizim burda almazlar beni diye yarınu beklicem sağlık ocağına gidicem benimde damar mı gaz mı yoksa ne bileyim organlarım mı anlayamıcam değişik bir şekilde şuanda dün den beride bu şekilde
Rabiaa___ Ne oldu ya bende aynı durumdayım hissetmek ve hissedememek arasındayım 2 gündür ve bende 27 haftalığım merak ettim canım
Ummuhumeyra Suheyla19A gittiniz mi ne oldu acaba? Bende öyle hikayeler okuyunca panik oluyorum inşallah bir şey yoktur Rabbim hayır versin ❤🌼