Bebegiimle Arkadaşlar 23 haftalik hamileyim bende bu haftalarda düzenli oynarmı peki yoksa birgün hareket etmemesi normalmi
Sermec Bebegiimle o haftalarda normal canım bir gün hareket olup bir gün olmaması 25 Ten sonra düzene giriyor ama arkadası merak ettim yazmamışta ben de 27+4 haftalık hamıleyım ama az da olsa cokta olsa her gün hissediyorum inşallah iyidir bebeği de kendiside merak ettim
Bebegiimle Sermec çok teşekkür ederim dediğiniz gibi birgün cok hareketli sonra bakıyorum bir gün boyunca tik yok arkadaşı bende cok merak ediyorum inşallah iyidir bebegi 🤲🏻
Bebegiimle Sermec inşallah ya bende dakika basi telefonu elime alıp bakiyorum arkadaştan bi haber varmi diye inşallah iyidirde müsait olmadığından yazmiyodur
Suheyla19A Kizlar hepinizden Allah razı olsun bebisin plesanta on duvarda oldugu icin bazen az hissetmen normal bebegin gayet iyi dedileR Rabbime sonsuz sinisiz sukurler olsun 🙏
Ftszgn Suheyla19A cok şükür 🙏 girip girip baktım haber var mi diye,Allahim sağlıkla dogmak nasip etsin
Dygbrk Suheyla19A çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmadın bende 26 haftalık hamileyim bende de ara ara oluyor çok korkuyorum ilk gebeliğim benim de plesenta ön duvarda doktor eşi aşşağıda demişti riskli bi durum herhalde
Suheyla19A Gece eve gelmeden sarjim bitti kizlar yoksa burdaki ağzı dualı insanlari merakta birakmazdim hakkınızı helal edin 🙏😊
ikizannesi2 Suheyla19A Ben de bugün okudum yazınızı çok merak ettim sevindim hayırlı haberler almanıza Allah ım evlatlarımızı korusun sağlıklı sıhhatli en hayırlı şekilde kucağımıza Almayı nasip etsin inşallah
Suheyla19A Dygbrk rahim agzini kapatmadigi surece sıkıntı olmazmış on duvarda olmasi insallah oyledir de sag salim aliriz kucağımiza