Annevecanliblog HappyMom Kocaeli cihan hastanesi mehmet ataman. Yılların doktoru aşırı tecrübeli çok net bir beyfendi her şeyi tak tak anlatıyor soru sormanıza gerek bile kalmıyor. Muayene 115 tl ameliyat 3000 tl ama sendika üyelerine indirim var.
ZeynepEmrah Kayseri/Memorıal Özgüç Bey harika bir doktor ilgisi bilgisi herkese tavsiye ederim Muayene ücreti 200₺ Doğum ücretlerini henüz öğrenmedim ama öğrenince yazarım ☺️
266061 Ankara Medical Park hastanesinde Yüksel Kurban hocama gidiyorum. Evimize cok uzak olmasina rağmen sırf yüksel bey olduğu için burayı tercih ettik. Kendisinden çok memnunum. Yılbaşından önceki fiyatlar muayne ücreti 185 tl idi ama ben doğum paketi aldığım için güncel fiyatları bilmiyorum. Doğum paketi 7000 tl ödedik.
Berryberryberry Koç üniversitesi hastanesi Sebile Güler Çekiç’e gidiyorum. Memnunum. Muayene ücreti 200 TL, güncel doğum fiyatlarını henüz almadım. Öğrenen olursa paylaşırsa çok sevinirim :)
SecretaryMother HappyMom bursa özel esentepe hastanesi doktorum emel hanım 10 numara 5 yıldız bir doktor muayene ücreti 145 TL ödedim sigortayla anlaşması var doğum ücreti için daha konuşmadım henüz erken
eminegulbalci İstanbul Sancaktepe İlhan Varank Eğitim ve Araştırma hastanesini tavsiye ederim ben kontrollerime oraya gidiyorum doğumu da orda yapmayı düşünüyorum
Ummu-20 Çorlu Reyap hastanesi Dr'um Bahar Mert muayene 95tl(eşimin is yerinin sendika anlaşması var)normal doğum 2650tl sezeryan 2750 tl bunlar 2019 fiyati idi fiyatlar guncellenmemisti.sendika indirimi için de yardımcı olacaklarını söylediler.
Uzmdr HappyMom iki ayrı ilde takipliyim izmirde ahmet güler ( hekim olduğum için ücret almıyor ama ücreti 300 tl ) kesinlikle mükemmel bir doktor izmirlilere öneririm.samsunda liv hospital tolga şişli liv hospital 200tl c/s 4400 dediler
Ruviiseem HappyMom Karabük Medikar Hastanesi Erdinç Ateş Muayene ücreti 120 TL civarı Doğum ücreti de 3500 TL diye duydum ama hastaneden kesin bi bilgi almadım doğru mu bilmem
Esrazeynep İstanbul Memorial Hizmet Hastanesi, Perinatolog Prof. Ayşe KAFKASLI’ya gidiyorum, harika bir insan. Çok ilgili, işinde uzman. 38 yaş ve ikiz gebelik olunca çok endişeliydim, şimdi güvende hissediyorum. Tavsiye ederim.
Firdevs56 HappyMom konya 15 temmuz dr.ali kemal belviranlı kadın doğum ve cocuklar hasdanesi Aşiri cok iyi devlet hasdanesi ama fazlasiyla ilgileniolar 25 gun once dogumumu orda yapdım ben ve cicuk dokdorlarida aşırı iyi bebegimin gaz problemi vardi o yuzden gitmisdik
Omur6363 HappyMom Şanlıurfa Mehmet ağar a gidiyorum muayene ücreti 200₺ doğum fiyatı da ne kadar bilmiyorum
suleadibelli_77 HappyMom Yalova Özel Atakent hastanesi\Ahmer Zare ye gidiyorum muayene ücreti 85 oldu ....doğum ücretleri isteğe bağlı sezeryan 5000 TL normal doğum 2500 TL zorunlu sezeryan 2500 TL Aksa çalışanı olduğumuz için %20 indirim varmış 2000 e düşüyor ücret.
Aysegulceseyler HappyMom Bursa Çekirge Doruk Hastanesi.Doktorumuz Emel Arslan Yıldırım.Doktorumdan çok memnunun herkese tavsiye ederim kendisini. Muayene ücreti 140 TL. Epidural normal: 3400 TL Epidural sezaryan: 3800 TL Ancak bu fiyatlara fotoğraf çekiminden oda süslemeye her şey dahil.
Arminin HappyMom özel hasanoğlu tıp merkezi muane ücreti 70 lira normal doğum 1600 isteğe bağlı sezeryan 3 buçuk bin fakat ben devlet hastanesinde normal doğum yapicam kısmet olursa özel pahalı ayrıca normal doğum yani ordada ebeler var sonuçta 😊
Beyza_gunes2zeynep HappyMom Ben balıkesir Bandırma özel royal hastanesinde doğum yapicam muayene 100 TL zam geldi yılbaşından sonra doğumda normal doğum 2750 sezaryen de 3000 TL ben sezaryen ile olucam 14 şubatta hayırlısı olsun inşallah
Tcnn Ankara’da çukurambar koru hastanesi Dr. Bahar Şentürk çok iyi bir doktor. Muayene ücreti biz 136 TL ödüyoruz Oyak sigortası olduğu için . Doğum paketi henüz almadım ama 8000 civarı olması lazım.