Yildizim5 HappyMom Samsun Liv hospital hastanesine gidiyorum muayene ücreti 155 ten 185 e çıktı sezeryan doğum düşünüyorum fiyatı henüz öğrenmedim yılbaşından önce 5000 civarı olmuştu kuzenim şuan artmış olabilir
Gulsahcan İzmir Çınarlı Doğum Hastanesi - Dr. Dilay Gökdeniz Muayene ücreti 80 TL dogum ücretini henüz bilmiyorum
Casnu Yrd.Doç.Dr.Nurdan Leylek Istanbul Anadolu yakasi Kosuyolunda kendi muayenehanesi var kontrollerim orda yapiliyor 350 tl,dogum normal sezaryan farketmiyor 6500 tl + hastane (tercih hastaya ait hangisi olacağı ) cok memnunum 😍
Mbrrberat İskenderun palmiye hastanesi ilk Süleyman Aslan 2. De Süleyman Aslan herşey yolunda çok şükür 🙏
OzgeOzbekkk İstanbul- Pendik Medical Park hastanesi doktorum Nergiz Kılıç muayene ücreti : 200 tl normal ve sezaryen doğum ücreti : 5000 tl ayrıca nst ye de ayrı fiyat alıyorlar ve açıkçası bütçe zorluyor o yüzden yeni açılan medipol hastanesinde ki canana hanıma gitmeyi düşünüyorum bundan sonra. Gidenler memnun kalmış okuduğum kadarıyla inşallah bizde memnun kalırız.
Yagmur27 Ankara 100 Yıl hastanesi doktorum elif Özdemir hastane çalışanı olarak 15 TL ücret ödüyorum dogum ücretini daha konumadık
pyymamm HappyMom bursa özel jimer hastanesi doc dr mehmet aral atalaya gidiyorum yılbasından önce 230 tl idi muayene ücreti değişti mi bilmiyorum 2020 mart normal doğum için 6000 tl fiyat öğrendik
SevimAlphan HappyMom istanbul gaziosmanpaşada bilge hastanesi oguz güler doktorum 105 muayene dogum ise 1500 tl sezaryan 1800
Deryaozirk İzmir Medicalpark Kadın Doğum Uzmanı;Op.Dr. Latife Buket Saçkıran Perinatolog; Alsancak’ta Cenk Gezer
As-li-93 Avcılar'da oturuyorum burda sadece takibe gittiğim hastane Avcılar Murat Kölük devlet hastanesi doktorum Nurhan Kahraman çok mükemmel bi doktor fakat hastenede normal doğum olmadığı için ve burdaki diğer devlet hastanelerini beğenmediğim için Üsküdar Zeynep Kamil'e gidiyorum ve doğumuda orda düşünüyorum doktorum Resul Karakuş oda çok ilgili ve iyi bi doktor Özele gitmeyen karşıyım tabiki bu tercih meselesi Nerde ve nasıl olursa olsun Allah'ım evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşallah 🙏🙏
sinber HappyMom İstanbul gop medicalpark Meriç çağrı ağır 158 lira muayene (indirimli) doğum ücretleri 3/4 bin civarı sanırım
RumeysaBY HappyMom İstanbul Kurtköy EMSEY Hastanesi, doktorum Gülcan Akdemir. Muayene ücreti normalde 250₺ sgk’lı 150₺. Doğum ücretleri bu ayla birlikte güncellenecek olup normal Doğum 3900 ₺, sezaryen Doğum 4900 ₺ olarak söylediler.
ozlem_1990 HappyMom istanbul Avcılar / Anadolu Hastanesi / Uğraş Hanım / muayene ücreti 75 tl / normal doğum 1500 tl / sezeryan 1750 tl
Gzdkskn HappyMom Pendik Yüzyıl Hastanesi Hale Kayıran a gidiyorum. Muayene ücreti 135 TL (Tuzlakart ile 117 TL) Normal Doğum 2850 TL Zorunlu Sezeryan Doğum 3350 TL İsteğe Bağlı Sezeryan 5000 TL