Annemmm2 Hatice2481 Kızlar ağdayı nasıl yaptnz kişisel temizliğinizi ne zamana bıraktınız? Ben sezeryan olucam zorunlu olarak 38 de simdi 37 haftayım ama bebek normal dogum pozisyonuna geçmiş bugün gitsem mi ağdaya? Lütfen fikir verin 🤔🤔🤔😩
Hatice2481 Annemmm2 ağda işi sıkıntılı malesef tüy dökücü krem çekiniyorum kuaföre gitmeye ama gedebiliyosanız gidin tabi en temiz yöntem
Sweetblonde88 Annemmm2 valla benim o bölgem aşırı hassas ve şişmiş gibi bu şekilde agdaya dayanamam gibi. Ben venüsle alıyorum duşta her an acil bişey olur diye. Beklemedeyim. 37+4😇
Handenur34 Annemmm2 Canım ben cumartesi doğuma giricem sezeryan. Daha dün ağdaya gittim acı vs de çekmedim şükür☺️ Bugün kontrolümüzde bir sıkıntı da çıkmadı bence sorun olmaz
Bianne Hatice2481 Tüy dökücü krem kimyasal içeriğinden dolayi sakıncalı olabilir dr.nuza danışın derim. Tercih sizin.
Umutlubirkadin Hatice2481 o akıntılar bendede geliyordu geçen hafta içinde bende şüphe ediyordum nişan falan mı diye ! Ama değilmiş enfeksiyon belirtisiymis doktorum öyle dedi hamileliğin son günlerinde çok fazla olurmuş
Mehtaponur Cileginannesi Hatice2481 Umutlubirkadin O akintilar bende de yoğunlaştı baya kıvamlı ve miktari fazla ama rengi beyaz. Azıcık kanli görsem nişan derdim Heralde. Ama bence yumuşamaya başladı artık ondan olabilir 37+5
Sema12 Hatice2481 gunmz ayni cnmm , benmd yalanci sancilarm war srtmdan kasiklarima ara ara agrilar wuruo cati agrm cok fazla oluyor send olmuyor mu bnlar
Hatice2481 Sema12 bendede oliyor çatı ağrısı hele ki fazla yürüdüysem bugün çerşğya çıktım bi iyice agırlaşmış gibi hissediyorum kendimi çok hareket ettiği zaman ağrı oluyor birde
BurcuBurak1 Mehtaponur bende de beyaz akıntı oluyor Heyecanlanıyordum 37+4 deyim doktorum bu doğum için önemli bi şey değil normal dedi 😅
Gulfem07 Bende niye hiç akıntı yok ya 🤷♀️sadece hareketlerim kısıtlandı o kadar sağa sola dönerken zor biraz da bel agrım var son haftalar sanki hafifledim 😂çocuğum anne iyi uyu daha da uyumayacaksın diyor sanki izin veriyor bana uyuyorum rahat rahat :)
edamutlukinali 37+0 napıcam bu karın kaşıntısıyla uykudan uyanıyorum bu kaşıntı yüzünden birde üstüne tırnaklarımla yırtmışım kaşımaktan çok kötü oldu karnım yardımcı olun 😔
mavipapatya edamutlukinali zeytin yağı sür canım nemli tutar ve tahrişini azaltır 🤗 Karnında yırtık çatlak oluştuysa şu an onun dönüşü olmaz zaten sıkma canını 💕
Mehtaponur edamutlukinali edamutlukinali Aynı dertten muzdaripizz... Zaten uyku haram oldu birde bu üstüne tuz biber... tülbente soğuk bir şey koyup karnima çok üşütmeden degdiriyorum. kaşıdıkca ateşlenen bölgeler rahatliyo kesinlikle tavsiye ederim
Seda_123 Hatice2481 37+4 olduk 1 hafta önce sancı cıktı nst de arada adet ağrılarım oluyor karnım sertleşiyor gece sağa sola dönerken zorlanıyorum artık ve akıntım çoğaldı resmen aktığını hissediyorum korkuyorum acaba suyum mu geliyor diye lavobaya gidiyorum