Ecc Ayy bende 38+1 im artık o kadar agirlastim o kadar hareketlerim kisitlandi ki bı an önce doğurmak istiyorum uyku ya hasret kaldım 1 ayi geçti doğru düzgün uyuyamayali geceleri falan sıkıntılı geçiyor hep
Zuzum_20 Hatice2481 37+4 üm bende uyku haram oldu akıntım çok yogun iki gündür anlamıyorum hiç böyle olmamıstı 😱 kasık agrısı karnımda acı oluyor makat pozisyonuna geri dönmüş iki gün önce kızım ama benim kasıklarımda çok agırlık agrı hissediyorum karnımda sertleşme kasılma oluyo 🤷🏿♀️🤷🏿♀️
Cileginannesi Hatice2481 aynen ya cok koyu kıvamlı olunca ilk kez bende nişan falan mı diye suphe duyuyorum. Rengi de cok koyu sarı ilk kez
ipekveannesi Hatice2481 1 saat sonra 38 olucam anlık yalancı sancılarım oluyor kısa sürüyor doğumu bekliyorum evde 🙄
Hatice2481 ipekveannesi yalancı sancı dediğiniz nası bişi böyle otirup kalkarken gelen ani sencı gibimi
ipekveannesi Hatice2481 düzenli değil yani anlık oluyor gerçek sancı düzenli gelir benim ağrılarımın düzeni yok
Umutlubirkadin Hatice2481 o akıntılar bendede geliyordu geçen hafta içinde bende şüphe ediyordum nişan falan mı diye ! Ama değilmiş enfeksiyon belirtisiymis doktorum öyle dedi hamileliğin son günlerinde çok fazla olurmuş
Annemmm2 Hatice2481 Kızlar ağdayı nasıl yaptnz kişisel temizliğinizi ne zamana bıraktınız? Ben sezeryan olucam zorunlu olarak 38 de simdi 37 haftayım ama bebek normal dogum pozisyonuna geçmiş bugün gitsem mi ağdaya? Lütfen fikir verin 🤔🤔🤔😩
Hatice2481 Annemmm2 ağda işi sıkıntılı malesef tüy dökücü krem çekiniyorum kuaföre gitmeye ama gedebiliyosanız gidin tabi en temiz yöntem
Sweetblonde88 Annemmm2 valla benim o bölgem aşırı hassas ve şişmiş gibi bu şekilde agdaya dayanamam gibi. Ben venüsle alıyorum duşta her an acil bişey olur diye. Beklemedeyim. 37+4😇
Handenur34 Annemmm2 Canım ben cumartesi doğuma giricem sezeryan. Daha dün ağdaya gittim acı vs de çekmedim şükür☺️ Bugün kontrolümüzde bir sıkıntı da çıkmadı bence sorun olmaz
Bianne Hatice2481 Tüy dökücü krem kimyasal içeriğinden dolayi sakıncalı olabilir dr.nuza danışın derim. Tercih sizin.
Mehtaponur Cileginannesi Hatice2481 Umutlubirkadin O akintilar bende de yoğunlaştı baya kıvamlı ve miktari fazla ama rengi beyaz. Azıcık kanli görsem nişan derdim Heralde. Ama bence yumuşamaya başladı artık ondan olabilir 37+5
Sema12 Hatice2481 gunmz ayni cnmm , benmd yalanci sancilarm war srtmdan kasiklarima ara ara agrilar wuruo cati agrm cok fazla oluyor send olmuyor mu bnlar
Hatice2481 Sema12 bendede oliyor çatı ağrısı hele ki fazla yürüdüysem bugün çerşğya çıktım bi iyice agırlaşmış gibi hissediyorum kendimi çok hareket ettiği zaman ağrı oluyor birde
BurcuBurak1 Mehtaponur bende de beyaz akıntı oluyor Heyecanlanıyordum 37+4 deyim doktorum bu doğum için önemli bi şey değil normal dedi 😅