Snur94 HicranKzn bende özele gidiyorum ama doktor hem Farklı göz görsün hemde fark ücreti vermeyim diye devlete gidebilirsin dedi
Aliirem Ayseguuulll korkma fuat beye ulasmak bı ckk doktordan daha kolay zaten kendısı bastan kendı numarasını da verıyor bıraz daha ılerleyen vakıtlerde o da senı tanıyor ona gore bı yol alırsınız
Imraknisa tazeanneyasemin Önceden hospital deydi sonra özel Selçuklu ya geçti. Orası da bize çok pahalı geldi. Oda parası +doğum 1500. Devleti denemek istedim bide 😊
Snur94 Imraknisa bende orayı düşünüyordum ama aşagıda ultrasonda genellikle erkek doktor oluyor dediler bende bayan istiyorum doktor o yüzden bilemedim canım ya
Snur94 Seherrr yatıyoruz dualarınızı beklerim rahim agzımda incelme varmış erken Doğum riski dediler iğnelerimi oldum on gün yatış verdiler korkuyorum dualardan unutmayın Oğluma sağ Salim kavuşayım
4283eslem Ben konyaliyim 16+5 günlük bir prenses annesi olcam insallah😍akademi meram hastanesi fatma cetinere gidiyorum doktorumdan çok memnunum 👌
Bush Seherrr slam kuzum😍 33 haftalik erkek bebise hanileyim 😍ilk gebeligim😍 15 temmuz hastanesi bayram aydina gttim son kontrolumde😍 sukur iyiyiz 😍 bi skntimiz yok 😍
Seherrr Bush maşallah canım az kalmış hadi inşallah sağlıkla kavuş bebeğine darısı başımıza daha cook var bana 😊