Snur94 Seherrr yatıyoruz dualarınızı beklerim rahim agzımda incelme varmış erken Doğum riski dediler iğnelerimi oldum on gün yatış verdiler korkuyorum dualardan unutmayın Oğluma sağ Salim kavuşayım
Seherrr Snur94 Allah yardımcın oldun canım korkma bebeklerimiz Allaha emanet inşallah vaktı saati gelince sağlıkla kavuşursun bebeğine.. kaç haftalık hamilesin canım
tazeanneyasemin Bizde 34-6gubluguz bugun hareketlerini hissetmekk harika biseyyy rabb isteyen herkeze tattirsinn tek dusm bu 🤲🏻
Seherrr tazeanneyasemin aminnn canım ne güzel maşallah yaa😘 geçmiyor günler bizde büyümek istiyoruz daha cook var 🙃
Seherrr Bush maşallah canım az kalmış hadi inşallah sağlıkla kavuş bebeğine darısı başımıza daha cook var bana 😊
Bush Seherrr az kaldi kuzum heycan falan dorukda hep 🤗 amin insallah 😍 cunlemiz tek avazda kucagnaa alsn insalah😍
HicranKzn Civilde bebek bakım setinde indirim vardı kızlar Alaaddin şubede bitti yanlız sonunu biz aldık araştırın alın derim 79 iken 48e aldık 👋🏻
Ayse13 Bizde 11. Haftaya girdik bugün medova hastanesi şükran hanıma gidiyorum hastane güzel ama doktor konusunda kararsızım hala memnun musunuz ?
HicranKzn Ayse13 evet canım demiştim daha öncede şükran hanıma gidiyorum🤗 yolu yarıladık 23+2 olduk değiştirmeyiz artık
Ayse13 HicranKzn aaa evet konuşmuştuk ne kadardı ayrıntılı ultrason 🙂) az kalmış inşallah sağ salim kucağınıza alırsınuz 🙂)
Sultan42 Seherrr merhaba canım bende konyalıyım medicana hastanesi rengin karataylı ya gidiyorum oğlum var 1.5yaşında onuda rengin hanımda Doğum yapmıştım şuan ikizlerime hamileyim 9+5