Aysun2834 Marry sanırım öyle 😊😊gerçi ben erkene aldırmak istedim test sonuçlarım için yine alamadım bu ay çok doğumu var dediler
Aysun2834 Marry be mutlu darısı barışımıza Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Dilann Özel Pendik bölge hastanesi gidiyorum doktorumdan memnunum Dr Selda karakaya tavsiye ederim çok anlayışlı güler yüzlü bi doktor..
Aysun2834 Rukeys şimdi yengemle konuştuk oda orda doğum yaptı Normal 2.500 sezaryan 3.100 isteğe bağlı 5.500 tl dedi
Rukeys Mujdeicel Pnrpnr Blghnbas YesimEmre deryam2687 Çok teşekkürler arkadaşlar 🤗 inşallah hepimiz içimize en çok sinen doktorla devam ederiz 🙏🏼
Blghnbas Rukeys ben daha önceden Anadolu yakasında oturuyordum bu nedenle Maltepe Üniversitesi tıp fakültesi hastanesinde Erdin İlter i tavsiye ederim Ablamın doğumu o yaptırdı
YesimEmre Bende Kartal da oturuyorum Okan üniversitesi hastanesine gittim ,şimdi 14 haftalık emsey hastanesine gitmeyi düşünüyorum Gülcan hanım ve Canan hanım övüyorlar 😌 inşallah memnun kalırım bende
deryam2687 Rukeys ben Tuzla Okan Üniversitesi hastanesi gidiyorum.. Doktorum gökçenur Gönenç çok memnunum tavsiye ederim 😘
TueKayaAras Central Hospital da Başak hanıma gidiyorum. Çok tatlı bir doktor tavsiye ederim. Ama randevu bulmak çok kolay değil 🙂