• DoğumGebelik
  • Tümden narkozla bayıltılarak sezeryan doğum yapan var mı

BuFi2012 kişiden kişiye doktordan doktorada değişir aslında ama bilemiyorum her türlü acı cekicez ama işte can insan ardına düşüyor

Miramom ilk doğumumda kendim genel anestezi istedim evet sonrasında ağrı oluyor ve ağrı kesici iğne ve serumlar yapılıyor benim rahim içi sıkıntılı olduğu için ekstra işlem yapılmıştı ama öyle dayanılmayacak kadar ağrı yok şu anda ikinci bebeğime hamileyim doğumda yine genel yapacam doktorun iyi olması gerek çünkü anestezi verildiği gibi hızlı davranıp bebeğe narkoz gitmeden alınmalı korkulacak bi durum olmuyor genel anestezi de 🤗

Bottesini olayımız cok benzer bende aynı şekilde 3 kere bağırarak kalkmaya kalktım o acıyla o kadar kötüydüki ağzım yırtılcaktı acıdan resmen canlı canlı kesildim o yüzden bu şekilde sordum galiba bende genel olucam zaten ilkinde bebeğini görürsün felan dediler ben baygındım babası kapıdaydı ondan bile kaçırmışlar babaısna göstermemiş hemşireler kafasında çizik var olay çıkar diye

halime21 inşallah ya bu kadar yorumdan sonra geneli seçicem sanırım Allahım sağ sağli hepimize doğurmayı nasip etsin inşallah

Miramom burada narkoz verenin hatası uyuşuyor mu diye soruyorsan cevabı da dinlemeyi bilmeli.yukarıya çıktığımda kollarım mosmordu kalkmaya çalışırken demir sedyeye çağrışım hep.dövmüşler gibi.ailem n’aptınız dedi halbuki ne bilsinler aşağıda ne olduğunu.çok geçmiş olsun yavrum benim kafasında nasıl çizik olmuşsa ne olmuş olabilir!!çok zor Bunları yaşamak.

Kısacası önemli olan doktor ve anestezi uzmanı.. Ben zorunlu sezeryan olacağım doktorum spinal olsun dedi ama sonra baktı bende panik çok hatta kontrollerde bile sirt üstü yatarken kötü olabiliyorum.. genel yapalım dedi.. stres yasama önemli olan sütünü etkilemesin stresin dedi..yani doktorun seni 9 aydır goruyor. Seni artık tanıyor biliyor olmasi gerek.. Allah hepimize ve doktorlarımıza kolaylık versin.. Sağlıkla kucağınıza alalim bebislerimizi🙏🏼💜😊

Busratm genel anestezi oldum kızım canavar gibiydi bebek hemşiresisin su sözü hala aklımda .6kadin 1bebekle basedemedinizmi.annem halam yengen kardeşim falan yanımaydi tabi 🤭 yavrum benim ilk günden haylazdı

Miramom evet anladgim kadariyla sizin baya zor gecmis dogum aniniz 😔 yine ayni doktor ve ekiple dogum olmaz umarim siz kendiniz iyi dusunun karar verin bende mesela epidural oldum cok rahatti ama sonraki ilk yurume asamasi cok sanciliydi simdi ben 2.dgmda sadece ondan korkuyorum . ama bebegimin o dogdugu ani ve sesini duymak icin yine epidural olucam. 🙏sizde olumli dusunun insallh guzel bir dogum olur😇 herkesin dogum ani cok farkli oluyor🤷 allah yardmciniz olsun...

merhabalar benimde doğumuma bir ay kaldı aşağı yukarı.Bende çok merak ediyodum genelmi spinalmi diye çok iyi oldu tecrübelerinizi okumak.Peki olumsuz deneyim yaşayanlar,uyuşturulamayanlar hangi hastanede yaptı doğumunu?Ben hastane konusundada hala çok kararsızım.Eğer seçeneklerim arasındaysa belki karar vermemdede yardımcı olur 🙄

Benimde doktorum spinal önerdi ama şuan yorumları okuyunca tırstım acı eşiğim düşük dişim bile 1 morfinde uyuşmaz benim 2. Ye iğne bidaha yapılır zaten panik atakta var ayy doktor inşallah Zorlamaz beni yapalım spinal diye çok tırstım şuan

Miramom kendin için, hangisi, Rahatsa onu seç canım önemli olan senin kendini iyi hissetmen sen nekadar iyi hissedersen okadar çabuk toparlarsın 🥰

Miramom ay cok kotu bir durum 🤦‍♀️ sezeryanda hic korkum yoktu ama tirsmaya basladim

Bottesini ve o çizik 40 ı çıkana kadar geçmedi sözde hemşirenin tırnağı çizmiş rapor vs tutturdukta kim bilir ne oldu tek hatam o hastane idi ilk doğumum mutsuz geçti bunun iyi olması için elimden geleni yapıcam

Semooshh bu sefer burdaki yorumlara göre hareket edicem yaşanmışlık daha önemli doktor dinlemiycem :)

Birmeczuphatun ya peki doğumdan kaç dk sonra ayılmışsınız ? Ben beni ameliyathaneden çıkarmadan daha ayılmıştım bebek sesi ile 🥰

Aslianil bende öyle düşünmüştüm doktorun demesi ile ama olmadı olamadı benim malesef doktor cok önemli size katılıyorum inşallah sizin cok cok güzel ve hayırlı geçer :)

Miramom canım bu söylediğin şeylerin aynısını bende yaşadım ben bunları anlatınca bana tuhaf tuhar bakıyorlar demekki bi tek benim başıma gelmemiş çok şaşırdım gerçekten😱