Birkucukkelebek Efa 1200 kesinlikle açık ara en iyisi özellikle hamileler için. çünkü balık karaciğerinden değil direk balık etinden sağlanıyor bütün omega3.. ve jelatini de balıktan sığır jelatini kullanıyor çoğu marka.
Hzr_7714 Regenesis kullaniyorum. Imom kullanan arkadaslar bebislerin gelisimi nasil gununden geride cikan varmi. Benim gununden geride cikiyor biraz da imomun bebege daha iyi kilo aldirdigini duymustum 🤔
Caglatpl Sonay38 Hzr_7714 bende kullanırum bayadır hiç bir gerilik yok şükür bayada kilo yapıyor kilosuda iyi
begumseker Hzr_7714 imom kullanıyorum haftasıyla hep uyumlu gidiyor çok şükür. Anneye de kilo aldırdığını söyleyen oluyordu öyle bi etkisiyle karşılaşmadım ben açıkçası..
Fadime3543 Hzr_7714 ben ilk haftalardan itibaren imom kullanıyorum balık tavuk ve süt ürünleri tüketemediğim halde bebeğim çok şükür ileriden gidiyor ,ilacın İçenede kilo aldırdığı söyleniyor ben 21 haftalık hamileyim daha hiç kilo almadım
begumseker Firat_yagiz imom omega kullanıyorum. İçindeki omega yetersiz ama doktorum ayrıyetten omegaya gerek yok dedi.. eğer kullan deseydi EFA S 1200 alıcaktım. Kesinlikle muhteşem eşim kullanıyor temiz içerikli👍🏻