Lindam Naciyegormez onu da diğerlerini de dene ebe Serap sağır varmış YouTube ta şimdi baktım da egzersizleri işe yarayabilir
Secglll Lindam bende hamileliğinin ilk zamanlarında zeynep hanıma gidiyordum o zaman özel batmandaydı sonradan gülsüm hanıma gitmeye başladım. Herkes sigorta hastanesinde songül hanımı önerdi perşembe onun yanına gidicem özel hastaneler hemen sezeryanla yönlendiriyor
Busratm Lindam alaturka tuvalete oturur şekilde bacakları açarak yerleri silmenizi öneririm. Günde en az 3-4 km tempolu yürüyüş bir de cinsel ilişki 👍
Lindam Secglll Zeynep hanım sezeryan önermiyor. Normal Doğum taraftarı. Bana da dedi hatta bugün kendi sancınla doğurman en iyisi suni sancı bile vermek istemiyorum hastalarıma. O yüzden açılman olsun diye evde bütün egzersizleri yap dedi. 41’e kadar da bekleriz sancını dedi Bebek kakasını yapmadığı sürece.
Lindam Secglll sigorta hastahanesi bana hiç temiz gelmiyor herkes üst üste biniyor orda. Çok kalabalık O yüzden tercih etmedim. Bide bizim ilk zamanlar bebeğimiz olmadı 6 atlık evliydim orda test yaptık kan verdim doktor beni az kalsın Ankara’ya tüp bebeğe yolluyordu. 1 yılım bile dolmamıştı yani düşünün. Cihazları hep bozuk testlerimiz yanlış çıkmıştı. Kemal coşkuna gittim bir hapla hamile kaldım 3.cü ayımda. O yüzden dilimiz yandı bi kere devletten.
Gamzeli_03 Lindam olmayınca ne yaparsan yap olmuyor cnm 40+4 de bir gece suni sancı aldım sabaha kadar duş pilates hurma ne yaptı isem açılma 4 cm de kaldı sabah acil sezeryana aldılar bir hafta olduk bile sağlıcakla kavuşun inş cnm 😘
Lindam Gamzeli_03 Haklısın valla olmayınca olmuyor ama tevekkül edicez biz de. Elimden geleni yapıcam gerisini Allah’a bırakıcam artık 😊
Busraademir Ay bende 40. Haftaya doğru gidiyorum yumuşama varmış 1 cm açıklık ama başka hiç belirti yok açılma artmıyo yürüyorm sancım oluyor ama ne gelen var ne giden napıcam😣
Lindam Busraademir bende de yumuşama var açılma Yok denecek kadar az dedi. Allahyardımcımız olsun inşallah canım
Hatice1017 Lindam Yaaa benimde 3. Bebegim olucak ins oğullarım 38 de geldi hem 3. Hemde bu kız daha erken gelir diyordum ama yarin 39 doluyor bizdede daha sanci ibresi oynamiyor bile diplerdeyiz resmen🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️Bende artık dogsun istiyorum elimden geldigince yürüyüş yapiyorum merdiven inip cikiyorum çömelme-eğilme hareketleri ile yapiyorum islerimi ama tık yok napcaz bilmiyorum 🙄🙄🙄🙄Insallah Hayırla gelsin kuzular🐣
Lindam Hatice1017 inşallah canım. Biri tarçınlısı iç demişti ne kadar doğru bilmiyorum ama denemiş işe yaramış
Susu91 Ben de kendini yormanın etkili olduğunu duymuştum yani şöyle dip köşe yorucu bir temizlik falan yada çok yürümek dolaşmak ayakta kalmak yani yorulmak kısacası tetikler diye duymuştum ben de denicem bunu.
Vera18 Lindam evde squat yapmaya çalış, mutlaka merdiven in çık, bir de kesinlikle ilişkiye gir 😄 ben 34ten itibaren bırakmıştım artık hiç bir belirti olmayınca deneyelim dedik hatta 2 kez yaptık ertesi gün 4 cm açıklık ve sancıyla doğuma gittim 🙈